PATRICIA- Mamma till tre små!

En dröm blev sann!


Det är inte klokt! De har verkligen skett, vi ska flytta! ♥ Under en så lång tid (över ett år) så har vi letat & letat, antingen så har priset gått upp alldeles för mycket de vi budat på. Eller så har de varit totala renoveringsobjekt, och med två små barn så vill vi inte gå igenom de en gång till när vi renoverade upp hela denna. Dock då med bara ett barn, och de gick lindrigare!
Men nu är kontraktet skrivit, vi har äntligen fått sälja får lägenhet. Och till de roliga, de blev den 2 dyraste lägenheten som någonsin sålts på Bålstavägen! haha, helt sjukt.
På två år har vi gått + en jävla bra del, så vi är så glada & tacksamma över all hjälp vi fått med precis allt. Jag längtar så innerligt tills vi får flytta, den sista maj! herregud, de känns så långt borta men äntligen så himla nära. Vi har kvar denna till den 14 Juni, vilket innebär att vi har tid att städa och inte har någon brådska! Vi ska göra lite smått & gott i lägenheten vi köpt. Dock är de ju en ”ny” lägenhet, så de är bara efter smak vi ska ändra! Både jag och Linus är ju såna – helst igår människor. Så vi vill båda inhandla nytt! Köksbord, mattor, fina saker. Åh, de kliar verkligen i fingrarna till att ordna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellie

    åh kan inte föreställa mig hur underbart det skulle vara. Vi bor ju då i hyreslägenhet men lycka till med flytten och allt! 🙂

  2. Matilda

    Hej! Såg att ni tänkt byta luckor i nya lägenheten. Tänk på att ikeas luckor bara säljs tom juni för dom ska få ett nytt system så då passar inte dom luckorna till gamla stommarna. Ett tips bara 🙂

stats