PATRICIA- Mamma till tre små!

En bättre middag.

I går så hade vi en bättre dag här hemma, med hör och häpna! Två glada stora ungar, den ni. Inte ett bråk på hela kvällen, trots att dom kom hem redan vid 13.00. Dom små hjälpte mig och förberedde middagen, lax i paket med vitt vin, grädde, timjan, alltså de är så gott! saknas bara en grill.. slänga paketen på grillen och få den där rökiga goda smaken på laxen! mums. Vi bakade lite smulpaj och gjorde hemmagjord vaniljssås! De slank i fint.
Vi tänkte kolla på brasan, men vi insåg att det blåste alldeles för mycket! ville inte dra med Tristan och småtjejerna ut, rädd för att de skulle blåsa glöd på dom. Men vi tog oss en långpromenad, tjejerna på sina cyklar. Var ute i lite över en timma & cyklade. Har haft en Novalie här hemma med träningsvärk i benen i dag 😉 Hon fick sig en ny cykel häromdagen och invigde den ordentligt igår. 

DSC03363 (kopia)
DSC03366 (kopia)
DSC03367 (kopia)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Min lilla kille hade också det första 1-2 månaderna (läst att killar brukar ha det jobbigare med magen faktiskt) han fick jätteont av d-dropparna man får på BVC! Tydligen är det ganska vanligt att vissa barn reagerar på dem… det är något ämne i som gör det jobbigt. Så fort vi började köra sempers kombinerade d-vitamin/magdroppar blev det mycket bättre! Behöver ju inte alls vara det, men kom att tänka på det när du beskriver hur han har det så ville ändå skriva! Kram!

stats