PATRICIA- Mamma till tre små!

Elevsalongen från och med idag :)

20140326-081043.jpg

Igår så var det våffeldagen & efter all teori i skolan så blev vi bjudna på våfflor & jordgubbar och lite kaffe! De smakade kan jag lova. Jag hann med en snabbis på stan innan jag åkte hem och fick med mig allt hem som jag gått och suktat på, in ut klart slut! Handlade även en hel påse till Linus, han blev överraskad när han kom hem då påsarna oftast bara är till mig själv och barnen hihi 🙂

Sitter på tåget nu efter att ha varit på gymmet! Jag blev helt slut idag och svetten rann, 40 min effektiv och intensiv träning! Lycka 🙂 idag är de även en stor dag. Vi nykultingar i skolan ska ut på den stora elevsalongen!! Till en början bara på onsdagar, efter påsk 2 dagar i veckan och innan sommaren är vi där 4 dagar per vecka !! Så med andra ord, kan ni ringa till styleeducation och boka tid hos mig för klippning samt färgning! Hur kul vore de inte att få träffa några utav er? En klippning kostar utan undantag 120:- och färg från 380:- 🙂 så nu hoppas jag att vi ses!

Längtar till ikväll också, farmor ska ha novalie en sväng och jag och pappan ska åka till stadium! Han ska införskaffa sig nya fotbollsskor & skydd, och jag nya träningsskor! En bra Lill lördag med andra ord!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stina

    Hej!

    Tänkte höra om du har något tips på bra gym i bålsta? Jag och min kille har köpt ett hus där och flyttar i april, och jag som alltid tränat på friskis förut undrar nu lite vart jag ska gå i stället.. 🙂 Kram!

stats