PATRICIA- Mamma till tre små!

Du växer du lilla.


Jag hoppas att ni har förståelse för att jag inte är här inne och uppdaterar precis lika mycket som jag vill!
Men just nu tar jag mig igenom dagarna och lägger all energi jag har på att klara av alla måsten ♥
Men en sak som är säker, de kommer alltid vara värt precis allt! i 7 månader till så ska jag få bära på dig där inne, se dig växa. De känns som ett skänk från ovan, och jag känner mig fullständigt hel.
Magen har redan börjat ta sin form! förmodligen så är de tarmarna som sväller, haha! eller så är de så att tredje gången nu så går de lite fortare för magen. Har förvisso fått de tidigt med dom andra också, men inte lika tidigt som denna gång! Längtar tills när man verkligen får en bebis-kula och inte bara känner sig som man ätit ett gäng chokladkakor för mycket! är verkligen så förväntansfull.

Fredag i dag, och jag längtar så otroligt tills i morgon! har blivit utlovad en rejäl sovmorgon hur länge jag vill, och de känns verkligen skönt.
Jag behöver få sova, sova och sova lite till just nu. I kväll så blir de taco-mys och nedladdning utav lite filmer! Stor kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Åh det ska bli kul att få följa din graviditet, missade de andra så kul att jag får följa denna! Älskar din blogg! Puss och kram! Önskar dig och er all lycka i livet och lycka till med denna fina studen!

  2. annasvarld

    Ååå tänk att det börjar synas liiiite redan =) Undra vad det är för liten krabat som bor där inne hihi
    annasvarld.vimebarn.se

stats