PATRICIA- Mamma till tre små!

DU ÄR SÅ VACKER!

  

     

Att man tycker att sina egna barn är de finaste som finns VET jag!
Men jag TYCKER verkligen min lilla tjej är så söt så jag får hål i tänderna, man får lixom inte nog av hennes leénde och hennes knubbiga små kinder.
Min FINA och snart stora sexmånaderstjej <3 Mamma är så stolt, stolt stolt STOLT! vill visa dig för HELA världen.

Och fick lite frågor ang kläderna.
Jag har självklart sparat det jag vill behålla till ’nästa’ om det blir någon nästa, och om de blir en flicka. Men jag tycker de är så onödigt att bara slänga det man inte vill ha! För det är fina kläder, och inga trasiga eller slitna.
Men får jag barn igen, så vill jag också att dom ska ha nya? de är väl inte konstigt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tova

  Gullungen ^^

  Jaa men en fika skulle vara jätteskoj! Har ju pratat med Madde om att ses men det har inte blivit av, men vi kan ju försöka hitta en dag som passar alla? Lägg till mig på facebook om du vill "Tova Winbäck" 🙂
  Kram

 2. Tova

  Gullungen ^^

  Jaa men en fika skulle vara jätteskoj! Har ju pratat med Madde om att ses men det har inte blivit av, men vi kan ju försöka hitta en dag som passar alla? Lägg till mig på facebook om du vill "Tova Winbäck" 🙂
  Kram

 3. Madde

  Vad fina bilder=)
  Tack för svaret! Låter spännande, jag skulle kanske gå ngn gång! Men jag börjar också få rätt mkt kläder till tösen, det finns så mkt fint till dom så det är svårt o sluta köpa haha!
  Här är det blandat 80/86, vet inte riktigt vilken storlek jag ska köpa på hennes overall….=/
  Kommer du skriva ett inlägg om svaren du fick ang sex frågan? =)

 4. Madde

  Vad fina bilder=)
  Tack för svaret! Låter spännande, jag skulle kanske gå ngn gång! Men jag börjar också få rätt mkt kläder till tösen, det finns så mkt fint till dom så det är svårt o sluta köpa haha!
  Här är det blandat 80/86, vet inte riktigt vilken storlek jag ska köpa på hennes overall….=/
  Kommer du skriva ett inlägg om svaren du fick ang sex frågan? =)

 5. Carro - Mamma till Adam & Alisha

  Hehe okej 🙂
  Jag måste snart shoppa en helt ny garderob till Lishan, det går lite för snabbt här tycker jag haha! Hon väger 7200 och är 67,5 lång nu 🙂 Din lilla flicka då? Vilket datum är Wilja född? Det skiljer väl rätt precis 1 månad på våra flickor?
  Kramar

 6. Carro - Mamma till Adam & Alisha

  Hehe okej 🙂
  Jag måste snart shoppa en helt ny garderob till Lishan, det går lite för snabbt här tycker jag haha! Hon väger 7200 och är 67,5 lång nu 🙂 Din lilla flicka då? Vilket datum är Wilja född? Det skiljer väl rätt precis 1 månad på våra flickor?
  Kramar

 7. Miia mamma till My

  ok ja tänkte la det.:) ne ja reagera för du skrev du hade kläder i storlek 50 till 84.
  ok ja, jo lite så här också, hon hoppa från 68 till 80, 74 va precis så har inte köpt några utan tar 80 istället, dock också för att hon är så rund om magen o 80 sitter inte åt för hårt runt magen då. Nu är tösa mi uppe på 10365 gram o är 71,4 cm lång. men hon är ju 8 månader.
  jag har också sparat kläder, klart 🙂 dom ja tyckte om mkt o som va mkt använda ska ja ha till nästa (ja om det bli nån då men det hoppas vi på 🙂 ) har lite kläder som båda könen kan ha. lite köpte min faster till min kusin o lite tänkte ja me ja skulle sälja. man kanske skulle prata med nån på öf å se om dom kanske kan ordna en köp å säljar dag 🙂 blev sugen nu när du skrev att ni vatt på basar. :)Kram

 8. Miia mamma till My

  ok ja tänkte la det.:) ne ja reagera för du skrev du hade kläder i storlek 50 till 84.
  ok ja, jo lite så här också, hon hoppa från 68 till 80, 74 va precis så har inte köpt några utan tar 80 istället, dock också för att hon är så rund om magen o 80 sitter inte åt för hårt runt magen då. Nu är tösa mi uppe på 10365 gram o är 71,4 cm lång. men hon är ju 8 månader.
  jag har också sparat kläder, klart 🙂 dom ja tyckte om mkt o som va mkt använda ska ja ha till nästa (ja om det bli nån då men det hoppas vi på 🙂 ) har lite kläder som båda könen kan ha. lite köpte min faster till min kusin o lite tänkte ja me ja skulle sälja. man kanske skulle prata med nån på öf å se om dom kanske kan ordna en köp å säljar dag 🙂 blev sugen nu när du skrev att ni vatt på basar. :)Kram

stats