PATRICIA- Mamma till tre små!

Drömmen gled ur handen!

Igår var de en riktigt tung dag, och inte ett enda livstecken här inne! Igår kändes de som drömmen rann oss ur handen.. hela dagen så satt jag på spänn, budgivning från start till slut. Ringde mäklaren jag vet inte hur länge, och vi var med i spelet fram till över 19, sen tog resan slut med en besviken klump i hela magen! vi trodde verkligen att vi hade övertaget, så såg de ut.
MEN, två bud efter oss har kommit in och de var som någon slängde nått på mig och man låg där och kom inte upp! TVÅ jävla bud, men någon människa som bara trycker in 80.000 på slutet! Mycket mer än vad de är värt, hoppas den människan aldrig får ut värdet när den säljs. Så arg jag blir! tänker bara så jävla mycket på hur MYCKET vi behöver den! Inte bara att de är större, det var perfekt i alla lägen. Nära, med tanke på inget körkort, helt jävla idylliskt. Och jag är så besviken så jag finner inga ord!
Kan lova er att stämningen hemma igår va rätt tryckt, Linus hade inte lust med något heller och va alldeles låg!

Nu känns de självklart bättre, va nog bara allt igår som gjorde att de kändes totalt hopplöst! Självklart är de tråkigt, de var verkligen perfekt.. men de kommer kanske fler chanser, inte där! Men någon annanstans. Vi är iallafall på gång nu, till nästa höst eller nått.
Ush, känner mig arg! Kan inte rå för de, vill bara vakna och se att jag har pengar någonstans som jag kan ta ifrån! sen tänker man så: HERREGUD, de är ju inte så mycket pengar de handlar om!
Men att få fram dom är en annan femma. Och trycka in dom i lånet vill man inte heller göra, utan betala så mycket kontantinsats som bara är möjligt!
VI HADE JU ETT SÅNT JÄVLA FLYT MED PRECIS ALLTING!
Nu känns de som man har gjort precis allt i onödan, hopp i onödan, all stress i onödan. Nä, jävla skit helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Åh ja vet precis hur det känns! Ge inte upp det kommer när ni minst anar det! Just efteråt känns det alltid som ett nederlag, men som jag brukar tänka det kommer något som är mycket bättre än det förra! Kram

 2. Fanny

  Åh, jag vet precis hur det känns. Förjäkligt och orättvist. MEN..tappa inte hoppet! Det var helt enkelt inte meningen att ni skulle bo där. Jag vet att det är lätt att säga, men jag talar av erfarenhet när jag säger: Lugn, det perfekta huset/lägenheten kommer!
  Vi tittade på 40 radhus innan vi hittade det här. Av de 40 budade vi på kanske 10 och varje gång föll världen ihop och vi tyckte att vi hade missat det helt perfekta huset. Men jag lovar dig, en vacker dag står ni där och hittar det där fullkomligt perfekta och ni inser också då att de där andra som tidigare tycktes vara perfekta inte alls var det.
  Ge det lite tid, jag lovar dig Patricia, tids nog hittar ni ert drömboende ♥
  Som du själv skrev, ha lite is i magen och fortsätt leta :0)

 3. Sandra - i väntans tider

  Åh, jag vet precis hur det känns!
  Tidigt i våras hittade vi perfekta radhuset ca 2 mil från stan.
  Det var mysigt område med lekpark i närheten.
  Dom hade inte haft en endaste visning, men när vi var dit på visning så kom självklart en till. Vi budade mot henne. MEN!
  Hennes pappa känner min pappa, och då ringde dom upp min pappa och frågade om vi budade, så hon inte blev lurad (Finns en anledning till varför budningen är anonym?)

  Så hon fortsatte, sen så hade hon inte lagt ett bud på 3 dagar, vårat hopp steg så vi ringde mäklaren och sa att nu får ni faktist inte dröja på det så mycket längre.
  Då hade den där , ursäkta utvalda ordet, haggan, hon ringde mäklaren och sa att ”Jag köper huset för 700 tusen, men då ska dom andra inte få buda nå mer”
  MEN VA? Vi är ju också med, så självklart la vi ett bud över.
  Men då hade den där tjejen pratat in sig hos mäklaren och lurat i henne massa saker om att hon kunde flytta direkt osv, att pengarna var klara., Men det var ju vi med? Men vi fick aldrig chansen att berätta det, för även om vi vann budgivningen och huset var ”vårat”
  Så fick hon ändå huset, bakom våran rygg.
  VI kände oss så otroligt lurad och det var verkligen den sämsta budgivningen vi varit med om. Vi grät på kvällarna kan jag säga.

  MEN! Även om det där var ”drömhuset” Så gick vi vidare, och vet du. Just nu är vi jätteglada och ser meningen med att vi inte fick det där radhuset, för nu är vi ägare av en gammal villa, på landet men 6km från stan. Vi bor perfekt och trivs så otroligt bra i renoveringskaoset 🙂

  Det kommer något bättre för er, det är jättesvårt att acceptera att alla säger så till en när man verkligen såg tjusningen med det förra. Men jag lovar att ni kommer hitta det perfekta, det finns en mening med allt 🙂

 4. Cornelia

  Usch vad tråkigt 🙁 Men ge inte upp! Håll koll på hemnet, mäklarsidorna och blocket.. Det kanske dyker upp något lika bra (eller bättre) snarare än ni vågar hoppas! Håll ut, håll koll och håll tummarna! Jag håller hårt och hoppas innerligt att ni hittar ert drömhem snart! Stort lycka till. Kram!

 5. Tittie

  Vet precis hur det är! Var likadant för oss. Hus efter hus gled ur händerna på en. Och varje gång hade man redan planerat precis hur man skulle ha det om man fick det, vilket bara gjorde besvikelsen ännu större. Men er chans kommer att komma och ni kommer att hitta något annat för rätt pengar. Ett tips är dock att ha is i magen och verkligen inte lägga mer än ni tror ni kan få igen en dag. Det misstaget gjorde vi! Det blir lite som när man sitter på tradera, till sist ska man bara ha oavsett vad det kostar – vinnarkänslan som sätter in. Men då slutar det bara med att man står där med något som man förlorar på i slutändan. Håller tummarna för att det dyker upp något annat till er snart!

stats