PATRICIA- Mamma till tre små!

Dopklänningen hänger nu här hemma.


Snart ska vår lilla dotter döpas, om knappa månaden.. ♥
Den underbara klänningen hänger nu här hemma.
Och mamma har hittat en själv som kommer passa som handen i handsken! blir att försöka ta sig till MQ någon dag i veckan så den inte tar slut. FABULÖÖÖS!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina

    Ååå! Är det dopklänningen från newbie? Den suktar jag också efter men vågar inte köpa den då min pojke för det första inte fötts ännu (bf i övermorgon) och jag har Ingen aning om när dopet blir så jag vet inte hur stor jag behöver.. Den är jättefin iallafall!

stats