PATRICIA- Mamma till tre små!

– Det nya till lilla prinsessan! <3

Första kläderna till våran lilla prinsessa! Inte första första…. Men dom första med VETSKAPEN om att vi väntar på en liten lillasyster! Jag har inte förstått de ännu, en flicka! Har jag äran att få bli Mamma till två små flickor? Satt i bilen förut idag och tårarna höll nästan på att rinna nerför kinderna.. Alla säger: Man vill verkligen ha en pojke och en flicka, annars blir man besviken! åh, jag delar tyvärr inte den meningen över huvudtaget. Jag är så tagen och lycklig över att just denna lilla flicka ska få komma till oss! <3

Har alltid alltid velat ha två döttrar tätt, sen en son som sladdis! Tänker bara på när dom är äldre, att dom ALLTID har varandra! Umgås oftast med samma människor, blir som bästa vänner.. Kommer va MÅNGA MÅNGA jobbiga år, hejudamig! Men jag är.. så jävla glad! Kunde knappt våga tro på att de va en flicka, men en mors magkänsla stämmer alltid alltid alltid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Åhh… så roligt grattis 🙂 Vi väntar också en tjej, fast det blir våran första tjej, vi har ju våran Alfred, men det är något som vi tänkte hålla för oss själva :)Tror inte på det om att man skulle bli besviken om man inte fick en av varje, det är nog väldigt individuellt.

 2. Evelina

  Hej kära Patricia!
  Grattis att ni väntar en till flicka och en lillasyster till Wilja!!
  Följer er dagligen och väntar innerligt för att få se ert underverk 🙂

  Jag såg längst ner i inlägget att du skrev att du vill ha två flickor tätt och sen en sladdis pojke. Mina syskon är precis så och det är underbart med en syster med ett år mellanrum som är ens bästavän som man pratar med varran om allt och känner varran utan och innan och sedan ha en liten bror som är 10 år yngre än mig och som är vår lilla bebis än även fast han vuxit om oss båda för länge sen och brottar ner oss med ena armen, nästan i alla fall..

  Jag hoppas din dröm slår in någon gång, det är du värd som du kämpat och bevisat att du är en helt fantastiskt mamma som verkligen älskar ditt/dina barn! Lycka till med allt, jag läser den så länge blogggen finns!

 3. Anonym

  bra blogg..handlar den om hur man ljuger eller?
  trodde du var ärlig emot dina läsare?
  du har sakt flera flera gånger att det inte SPELAR någon roll om de e en flick lr pojke…o nu plötsligt kommer de fram att det visst spela roll! att de va en flicka du ville ha….sluta ljug i fortsättningen o var ärlig istället….rätt tröttsamt o lösa om lögner…..de finns de gott om i bloggar så d räcker redan, tack!

 4. ENDENISE - Mamma till 2 i December

  Haha magkänlsan stämmer inte alltid. Jag var HELT säker på att jag bar på en lillebror. Men ja nu har vi ju annat på bild men jag kan ändå inte förstå att det är en liten dotra. Det skulle inte förvåna mig för fem öre om det skulle komma ut en pojke då jag var 100% säker från första dagen hahaha.

  Så mysigt med 2 små flickor och som du säger, dom kommer ha stor gäljde av varandra när dom blir äldre och är så pass nära i ålder 🙂

stats