PATRICIA- Mamma till tre små!

Den lilla stora magen.

En liten bild på magen bjuder jag på från i går ♥
Nyfikenheten börjar ta över mig nu, hur ser han ut, hur ska en pojke utav Linus och mig se ut, hur stor kommer han att vara, likna Wilja eller Novalie?
Olidlig spänning såhär sista tiden. Även när han kommer komma ut är också en stor spänning i sig! Efter den här rent utsagt skit graviditeten med alla blödningar och in och ut på förlossningen så skulle det inte förvåna mig om han ligger kvar efter BF som Wilja bara för att jäklas! Men samtidigt har jag en känsla utav att han kommer komma lite tidigare, antingen i slutet utav April, eller första dagarna i Maj. Linus tror bestämt han kommer komma på hans födelsedag samt seriepremiären han har med fotbollen den 18/4. Det hade verkligen varit något som skulle kunna hända, Novalie stal ju vår dag, varför skulle inte den här lilla gossen göra de då med! den 13 så ska jag på TUL för den här lilla mannen. SF-måttet har bekymrat min barnmorska så hon skickade en remiss till Ackis! Mycket riktigt fick jag hem en kallelse, så får vi se hur det står till. Hon trycker på en igångsättning, men vi får se. Ligger han på det normala så vill jag inte genomgå det, har bara hört skräckisar om det så vill helst inte gå igenom det själv. 

11149033_10153204623169120_211322485_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats