PATRICIA- Mamma till tre små!

Den första lilla flätan.

10583825_10152593752459120_7985083061956677279_n
I dag så har Wilja suttit i stolen, vi har klippt till hennes hår lite och gjorde även hennes livs första inbakade fläta, ungen kommer sova med den och vägra ta ur den! Sen sa hon: Mamma, får jag gå till dagis i morgon och visa upp den? att jag också kan ha fläta nu! ♥ Lilla tjorvan, i ett år säkert har hon kommit hem och sagt att flickorna på dagis har så långa flätor och hon har undrat varför hennes hår inte växer. Men nu i sommar så har något hänt, den där brunbrända ryggen och sommarljusa håret! de är så man dör sötdöden lite.

Jag ska inte gnälla, jag ska inte gnälla. Så tänker jag, men jag kommer fan gnälla! det är FÖR varmt för att vara i sverige! den här torra luften och extrema värmen tar kål på oss! Vi har ju en lägenhet med sol från morgon till kväll, går upp i vårt sovrum, går över till vardagsrummet vid 11, och solen kommer försvinna därifrån vid 20 och avslutas i Wiljas rum! det är så varmt så man snart hoppar ut genom fönstret och hoppas på vatten där nere!

Nåväl, vi har inte varit till stranden i dag puckon som vi är, utan vi åkte till Åbergs museét och lekte i Trazan-kojan, svalt var de i allafall. Rensat i jordgubbslandet, hoppat studsmatta, duschat, måla alla 20 naglar och tår på tjejerna.
I morgon så har jag en spännande dag framför mig, ska fixa min första brud någonsin med uppsättning & sminkning, även hennes mor. På kvällen ska vi på bröllopsfest och sova över på herrgården, åh. Ska bli så mysigt! tjejerna ska till farmor och ha en härlig dag tillsammans! Puss och Kram

Senast överförda41

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats