PATRICIA- Mamma till tre små!

– Den forna shopoholicen!

Det bästa med att bo här i Bålsta är att jag som en FORNA shopoholic har sparat så inåthelvetes mycket pengar! :O Alltså, på allvar. Har ju haft ett köpstopp här hemma nu ett tag, sista i klädesväg vi handlade va ju till lillasyster efter första ultraljudet. Det va i september? Okejrå, Wiljas overall och så. Men det räknas inte! Jag kommer inte ens ihåg sist jag la en krona på mig själv… BRA PATRICIA!
Men nu.. Känns det som att en mössa, en cardigan och lite mammatoppar över magen inte skulle vara helt fy skam. Så nu tycker jag att jag allt är värd att få lite till mig själv! 😀
*applåderar på axeln*. Förra året vid denna tid (sitter och kollar inne på h&ms sida) så hade vi i November månad handlat för: 13.445,50:- Och nu ett år senare så har vi från Januari handlat för: 2680:- Då jag och Wilja enbart.

Så ni förstår, MAMMA har blivit jädrans duktig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats