PATRICIA- Mamma till tre små!

– De nya hemma hos oss.


Här är lite bilder på nytt tilskott som kommit hem till oss! <3 Mesta är köpt på: Hem ljuva hem!
Jag ÄLSKAR mina ljushållare. Alltså, de blir de mysigaste ljuset man kan tänka sig på kvällarna.
Men de kommer nog bli bra detta! Men som sagt MYCKET kvar att göra. Hämta alla kartonger, garderob etc. Så småningom kommer ni få bilder! men har ju bara min iphone att takort med just nu, och de blir inte rättvisa bilder! 🙁 inte på nått! vill verkligen ha en bra kamera igen! ÖNSKAR mig en kamera 😀

Har vaknat här hemma efter sovmorgon. Wilja va en nattgrinsch, och får man säga så. Så ville jag reklamera henne från 04.00 till 06.00 hon va j o b b i g. Och speciellt när hon alltid är snäll på nätter, sover hela tiden! Så jag är inte van, blev helt slut. Känns som om man skulle ha varit uppe och krökat halva natten! Har bommul i huvudet.

Frukost i magarna, ska kolla tvättstugan då maskinen här inte är ikopplad! Sen kommer svärmor över för lite klippning.

Va så roligt med alla era frågor igår! 😀 Hoppas ni fick de svar ni önskade. Märkte att MÅNGA frågade om samma sak! Och ledsen att jag inte spoilar namn till bebis!^^

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Oh vilka snygga saker. Längtar tills jag o min pojkvän har råd o köpa eget så jag kan fixa och dona jag med. Härlig blogg och urgullig tös du har.

  2. Rebecca

    Åhh Patricia! Fan vad fint ni har fått det! Lite sådär romantiskt men ändå modert 🙂 Suuuperfint!! Älskar det där hjärtat i ståltråd med "love" i mitten, har ett sådant själv! Sååå fint 🙂 <3

stats