PATRICIA- Mamma till tre små!

De här med att jobba dag är inget för mig..

Godmorgon ♥
Jag har inte suttit vid datorn alls på två dagar, och har en hujedamig massa kommentarer att ta itu med mot kvällen! I går jobbade jag dag istället för natt, kommer göra likaså idag och imorgon! Var på förskolan igår, och kände verkligen hur skönt det var att jobba dag ibland! arbetskollegor, ha någon att snacka med! ”att de händer något”. Samtidigt kom jag underfund med hur mycket jag prisar mina jobbnätter! Jag är helt enkelt ingen person som skulle klara av ett mån-fre jobb, sluta sent.. hinner knappt laga mat och umgås med barnen innan de är dags för dom att sova, då de lägger sig kring 18.30-19 för att orka med morgondagen. Ingen fritid över huvudtaget, man hinner inte göra ärenden ingenting. Därför är mina nätter BÄST! Kommer hem, sover i ett par timmar! Barnen kommer hem i bra tid, jag hinner göra saker jag vill göra. Ja, jag gillar att ha de såhär! Inte jobba lika många dagar i månaden.. Behövs inte så många pass för att jobba natt på heltid! 😀

Snart är helgen här & midsommar! Det är Simons tur att ha Wilja, men…. ska se om jag kan få ha henne hemma i allafall, vore så mysigt.
Måste cykla iväg till jobbet nu, men ville bara komma in och säga hej och ursäkta att jag inte bloggade något idag! samt att inga kommentarer varken blivit godkända eller besvarade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Vad har det med en bra mamma och göra ??? Som bra mamma så vill man vara med sin dotter hur mycket som helst! Hon visar ju bara hur mycket hon älskar henne och vill spendera midsommar med henne det är inget fel

 2. Sofia

  För att hon kanske vill ha med båda ungarna på midsommar? Kan tänka mig att wiljas pappa tycker det är ok! Sluta läs bloggen om du bara ska störa dig på saker som Patricia väljer att göra!
  Herregud! Glad midsommar på dig din muntra människa!!

 3. malingrahn

  Men vad var den kommentaren bra för ditt pucko? Gå och var barnslig någon annanstans ”haha”!

 4. annikas

  Förresten.. Vad fin din hud har blivit nu!! Använder du några produkter nu eller låter du huden vila?

  1. mammasangel

   Tack så mycket!! nej, jag använder inget speciellt. Men jag använder inte foundation, concealer eller något sådant. Endast solpuder om jag ska iväg! Vill försöka vänta med sånt skit till vintern och låta hyn läka.. Kramar!

 5. annikas

  Men va e du för människa? Har du inget liv? Du måste vara väldigt missnöjd med det isåfall och framför allt dig själv eftersom du måste sprida negativ energi på bloggar.

 6. Johanna

  Hej, vad är det du jobbar med? 🙂 är de inom vård/hemtjänst? Jag skulle också vilja ha ett nattjobb för just det du säger, man får så himla mycket mer ledig tid! Men känner att jag kanske inte heller vill fastna på ett sånt jobb.. Jag får verkligen panik när jag tänker att såhär ska mitt liv se ut, jobba varenda dag, bara vara ledig 2 dar i veckan +semester. komma hem, laga mat osv.. tycker att de enda jag gör är att vara på jobbet liksom.. 🙂

 7. Mira

  Bara man inte jobbar natt många år, det gör stora påfrestningar på kroppen och för den psykiska hälsan. Det är bevisat att det är dåligt för hälsan att jobba natt (om man gör det länge)

 8. haha

  varför är du så ego om eran dotter? Hon får endast träffa sin pappa varannan helg och nu vill du ta ifrån dom den lilla tiden? Om det var tvärtom hade du ALDRIG lämnat ifrån dig henne. visa att du är en bra mamma någon gång, av vilken anledning ska du ha henne när det är hans helg och tur?

stats