PATRICIA- Mamma till tre små!

De första mötet.

Den här dagen har varit bland den bästa i hela mitt liv.
Linus kom till BB i morse, och vi skulle se om vi fick åka hem! hans värden hade ökat något (risken för gulsot) men låg några sträck nedanför det som anses vara för mycket. Och eftersom vi ska tillbaka imorgon på PKU så ska vi kolla så det inte stigit mer! Han har ätit och ätit i dag, så förhoppningsvis har det gjort susen. När vi stoppade ner denna lilla gobit i sin bilstol så försvann han bara i den, och att få ta med sig de där lilla knytet och bara lämna sjukhuset känns lika makalöst, fantastiskt & skrämmande på samma gång! Och lika magiskt även om det är första eller 7:e gången♡
När vi kom hem, bytte vi om till pyjamas och la oss på soffan jag och lillegos! Pappa åkte och hämtade två väldigt förväntansfulla flickor som skulle få träffa sin lillebror för allra första gången.

Ännu en gång så har Wilja visat sin oerhört varma sida.
Hon har från dag ett alltid varit mån om Novalie, och nu delar hennes lillebror samma plats kan jag lova. Hon har suttit med honom från innan 16.00 tills ögonen föll ihop vid 20.00. Bara klappat, tittat, hjälpt mig med att byta blöja, myst. Herregud så lycklig hon var! Novalies reaktion var också väldigt positiv, men samtidigt lite mer konstig. Det är ju hon som är den lilla! Och vi har varit ifrån varandra i flera dagar, vilket också märktes. Jag släppte lilla Tristan till Wilja och Pappa så läste vi bok tillsammans hon och jag, sen kom hon tillbaka, myste med honom! blev lite orolig när han blev ledsen och bad mig komma och ta honom, dutta honom på rumpan.

Det ska bli så spännande att se deras relation till sin bror utvecklas.
Och jag kan inte förstå, att jag är trebarnsmamma. Till tre helt fantastiska ungar! I morgon är det tredje dagen, och jag förväntar mig att vara super hormonell och gråta över allt och ingenting! Vi får hoppas att det ser bra ut för lilleman, annars får han och jag bo på BB över helgen så han ska få sola sig och bli av med den eventuella gulsoten. Herrejisses, 2600 grams oerhörd kärlek är vad vi fått fram jag occh Linus.
I dag är det exakt en månad tills han är beräknad enligt oss, den 18 enligt västerås. Vi har räknat lite olika! Men vad gör det, han är här. Och mår bra!

DSC03074 (kopia)
DSC03078 (kopia)
DSC03099 (kopia)
DSC03119 (kopia)
Senast överförda173

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patriia

  Hej! Stort grattis till den fina lille killen!
  Jag måste bara berätta att jag idag fick höra så fina saker om dig av en kompis, hon jobbar på din skola. Satt och kollade insta och då känd hon igen dig och utbrast att du är så himla gullig och trevlig! Och att du var den bästa eleven

 2. Marika

  Oh vad kul att se lite bilder. Vad mysigt. Det måste vara en stark liten pojke ni fick. Hade bäst nu och GRATTIS igen!!!!!

 3. Klara

  Va fin han är! Var det inte den 15 maj han var beräknad? Du har skrivit det några gånger och eftersom du bytte veckor på lördagar så borde väl det varit så? Spelar ju ingen roll, blev lite förvirrad nu bara när du skrev nåt annat 🙂 Stort grattis!

 4. Hilda

  Så otroligt fina bilder! Jag blir tårögd när jag läser detta. Har en vecka kvar till BF med mitt andra barn ovh undrar hur min 2.5 åriga son kommer reagera på att bli storebror 🙂 Grattis ännu en gång till er lille prins!

 5. Linda

  Men åh så söta de är tillsammans! Det minns jag så väl när man kom hem med lillebror och hur de skulle hjälpa till att klä på, bada och byta blöja! ögonen liksom lyser av kärlek! :)…

  Och fortfarande efter 4 månader så utbrister döttrarna ibland ”Åh asså mitt liv är så perfekt att jag skulle kunna börja gråta”…De älskar sin lillebror så himla mycket! 🙂

  hoppas att ni får en fin helg nu!
  //Linda

stats