PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens mysiga bloggtips!


Här kommer ett hett bloggtips åt er alla!
Nikita skriver en blogg som har det mesta, den är intressant, hon bjuder på bedårande bilder på sina barn Albin & Meja.
Jag hittade den i början av graviditeten med Novalie och har sedan dess fastnat helt! Hon och jag har en liknande smak gällande allt, iallafall barnkläder!
Gå in och besök, och gillar ni min blogg så vet jag att ni även kommer älska hennes!
Klicka: HÄR.

För att du också ska få chansen till att få en ’dagensblogg’ inne hos mig, lämna då en kort motivering och berätta lite om dig själv! så får du se om du blir vald, enda fram till Julafton kör vi på! Kram♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katta

  Det vore så roligt att bli dagens blogg nu när jag behöver lite extra peppning i vardagen just nu. Kämpar med att gå ner i vikt och det är inte alltid så lätt.

  Min blogg handlar om mig, Katrin även kallad Katta på 27 år. Singel, uttråkad, glad, tycker om att fota men tappar helt inspirationen nu på vintern och älskar att resa, är en riktig soldyrkare. I min blogg skriver jag om allt mellan himmel och jord, som om min vardag här i Bålsta och om mina funderingar i livet. Nu delar jag även med mig om min kamp neråt på vågen.

 2. eli

  hej!
  Jag heter Eli, 29 år gammal (hjälp!) och mamma till två grabbar!
  Älskar träning, mammali och även egentid=)
  Man kan följa min resa till drömkroppen och hur jag tränar och äter=)
  Just nu har jag opererat magen då jag hade rejält delade magmuskler efter graviditeterna så det är bara lugn träning. Men 2 jan då jäklar ska jag ha deff tid tills beach 2013=)
  Skulle vara kul om du hade tid och kolla på min blogg=)
  kram Eli

 3. malin

  Är en mamma dom just börjat blogga, inte kommit igång fullt än men de är på full gång. Lever mitt liv med min son Nico på ett år i svenljunga tillsammans med hunden och sambon. Full rulle omkring med pågående flytt, agility m.m. foto ligger mig nära om hjärtat men bilderns från min sida är från mitt liv, mobil, kamera, system. de som finns till hands xD inget är perfekt.

  Hade behövt en push i rätt riktning och lite mer liv på sidan 🙂

 4. Trees, mamma i London

  Jag skulle garna fa ett december datum av dig! Inte av nagon annan anledning an att jag alskar din blogg och skulle vilja bli rekommenderad av dig 🙂
  Jag bloggar om livet i London med min Indiska loveboy och var lilla 9 manaders dotter Olivia . Jag jobbar med Event och har ibland eventjobb att ge ut till mina lasare. Jag ska over jul aka pa semester till Sverige!
  Hmm ja, det ar val min ”motiviering” pa sisadar 50 ord 😉

 5. Hannele

  Jag är med! 🙂
  Vill hosta fram min blogg lite mer nu..skaffade en blogg här istället för att blogg.se krånglade bara..0 tålamod!
  Så ja det är väl på sätt och vis en ny start..

  Skriver om mitt liv som mamma till två pojkar som är födda 09&10..tätt? ja anser många men för mig, bästa det jag har gjort.
  Jag fotografera mycket, berättar om mina drömmar och mål som jag håller på att få gå i uppfyllelse och massa mysdagar med mina barn 🙂

stats