PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens kalender blogg!

 


Här kommer ett smakfullt bloggtips från Jenny som driver en så jävla härlig blogg då hon är ärlig, och så ”openminded about things!” , det gillar jag starkt. Att hon vågar, skriva saker, lägga ut bilder även om många har något emot det. Alla är vi olika, och tur som fan det!
Bloggen är verkligen värt ett litet klick, ni hittar  den: HÄR.

Jennys egna ord:
Mamma till Loke som är 20 månader, skriver om vardagen med min man och barn, upp och nedgångar. Inredning blandas med lättklädda bilder från mina glamourplåtningar som många anser vara skandalösa!

Glöm inte, jag ska lägga ut dessa bloggtips ända fram till Julafton! Jag spar alla som lämnat en kommentar, och drar en varenda dag! 🙂 Så vill ni få chansen att bli ’dagensblogg’ så lämna en kommentar så kanske era läsare höjs lite! Och jag själv får nys om bloggar som man kanske annars inte har läst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag är gärna med 🙂
  Johanna 29 årig tjej som varit ensam med min Joel i fem år sen kom mannen i vårt liv och gav mig två underbara bonusar. Vi har precis startat livet på riktigt tillsammans då vi precis flyttat ihop!

 2. Hannele

  Jag är också med! ^^

  Är en 23 årig mamma till två pojkar vid namn Kevin och Albin. Jag skriver om mitt liv som mamma, fotar väldigt mycket och i januari så ska jag börja plugga igen och jag börjar närma mitt mål mer och mer för varje dag 🙂

 3. Emelie

  Åh va roligt med lite bloggtips!!
  Jag passar på att anmäla mig själv också 😉

  En presentation av mig skulle väl lyda ungefär såhär:
  Ganska så nybliven 2 barnsmamma som har fullt upp med en trotsig tvååring och äntligen en bebis som blivit av med sin kolik! Vardagssnack blandas med vårat renoveringsobjekt till hus, lättsamma inlägg om shopping och mitt projekt: komma i form!
  Välkommen in till mig:)

 4. gabriella

  Min blogg:
  Jag är nybliven mamma till lilla Adelle som föddes för 2 månader sedan, skriver om min vardag som innehåller det mesta en nybliven mamma går igenom. Ett av mina största intressen är träning och inredning. Försöker få in mer träning i bloggen nu när jag ska försöka komma tillbaka till min längdskidåkarkropp igen efter graviditeten.

stats