PATRICIA- Mamma till tre små!

Dagens fina blogg går till!


Välkommen in till Amandas blogg ♥ Den här bloggen utstrålar värme, klokhet & kärlek! Amanda bjuder på sitt vardagsliv med lilla galningen River och väntan på att lillebror strax ska komma till världen! När man kikar in på hennes blogg så känner man : åh, sådär vill jag också ha det! Hon är ett inredningsfreak som är pysslig och bjuder jämt och ständigt på fina bilder då hon är lite fototokig! Karln är händig, så hemma har dom väldigt fint med allt pyssel & knåp!
För att kika in på hennes blogg, så klicka: HÄR.

”Jag skriver iallafall om mitt gravida mammaliv med galningen River. Bjuder även på mycket (enligt mig hihi) härliga bilder. Foto och mammaliv helt enkelt, mina stora intressen”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katta

    Jag gillar också Amandas blogg! Riktigt mysig. 🙂
    Måste erkänna att jag själv får lite ångest över hur dålig min blogg blivit när jag går in på både din och Amandas. Men det ska ni se som en komplimang, det är jag som blivit lat när det gäller att ta mig tid till bloggen. 😛

stats