PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag två, favoritprylen.

Den här var faktiskt jätte jätte svår enligt mig! Har ett par saker som ligger mig varmt kring hjärtat.
Min iPhone (som jag lever med) sen självklart datan… MEN… Sen är de denna fantastiska skapelse!
Donkeyn! De absolut bästa jag någonsin varit med om. Känns som varenda vagn kan slänga sig i väggen, och inte någon annan intresserar mig. Kör denna, så kan jag lova! ni vill aldrig mer lägga handen på en annan vagn.

Värd varenda riksdal!! *host*, nej ingen reklam här inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ängla Norberg - livet som mamma & fru

    Hahha ja men det var ju helt sinnes sjukt vad varmt det var inne i butiken. 🙂 tyckte iallafall du är jätte fin. 🙂 köpte du någon åkpåsar? 🙂 Hahha, nej vi väntar tyvärr ingen ny just nu men vi planerat för en ny och jag måste övertala Henrik på en donkey ;)! Kram! 🙂

stats