PATRICIA- Mamma till tre små!

Dag TIO – De här hade jag på mig idag!

Dagens outfit bestod av:

Hårspänne från: H&M
Klänning från: Nellys!
 
En gång i tiden VA den min, skulle ha den förra nyår, men ja va alldeles för fet om magen, så nu är den Mimmis!
Strumpbyxor: H&M
Skor: Nilsons!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra - mamma till Minéa

  Sv: Jag trodde heller aldrig att Minéa skulle få nå tänder 😛 men det verkar då som att de är påväg.
  Du ska se att Wiljas också kommer snart.
  Jag tror däremot att Minéa aldrig kommer att lära sig krypa 😛 Hon HATAR verkligen att ligga på mage och hur mycket jag än försöker sp vägrar hon. Men däremot är hon duktig på att "gå". Om man håller henne i händerna så går hon, så gulligt 🙂

 2. Sandra - mamma till Minéa

  Sv: Jag trodde heller aldrig att Minéa skulle få nå tänder 😛 men det verkar då som att de är påväg.
  Du ska se att Wiljas också kommer snart.
  Jag tror däremot att Minéa aldrig kommer att lära sig krypa 😛 Hon HATAR verkligen att ligga på mage och hur mycket jag än försöker sp vägrar hon. Men däremot är hon duktig på att "gå". Om man håller henne i händerna så går hon, så gulligt 🙂

 3. Miia mamma till My

  sv: Jag har inte haft så mkt måsten,det är ca 3 ggr i veckan som hon sover hos mig i soffan på mitt bröst. Om hon vaknar å är lessen när hon sover på dan så somnar hon inte om om hon är trött så bruka ta upp henne o mysa lite då. ja pussar får man inte många av. Hon hoppar iväg o skrattar, tycker det är jättekul o bli jagad 🙂
  Rätt vinklar o rätt kläder så ser du längre ut, som på detta kortet i detta inlägget. 🙂 Joda klart du har ansikte för det, du är jätte vacker människa. Jag skulle döda för din kropp o ditt ansikte, jag svär! :)KRam

 4. Miia mamma till My

  sv: Jag har inte haft så mkt måsten,det är ca 3 ggr i veckan som hon sover hos mig i soffan på mitt bröst. Om hon vaknar å är lessen när hon sover på dan så somnar hon inte om om hon är trött så bruka ta upp henne o mysa lite då. ja pussar får man inte många av. Hon hoppar iväg o skrattar, tycker det är jättekul o bli jagad 🙂
  Rätt vinklar o rätt kläder så ser du längre ut, som på detta kortet i detta inlägget. 🙂 Joda klart du har ansikte för det, du är jätte vacker människa. Jag skulle döda för din kropp o ditt ansikte, jag svär! :)KRam

stats