PATRICIA- Mamma till tre små!

BVC-Barn till två giraffer!

Lilla rara STORA Novalie

För en stund sen fick loppan sina sprutor! men ack så bra det gick, hon skrek till under sticket (en i låret, sen en i nästa) , så de blev dubbelt eftersom läkaren var ensam.
Men de gick jätte bra! såfort hon kom upp i famnen så var de bra, sen somnade hon som en stock i vagnen! hoppas att det inte blir så att febern spökar inatt.
De är ju så olika dom kan reagera alltså! Sen pratade vi lite om tankar efter förlossningen, sen hur hon är! hon sover ju som en stock och vaknar ju inte för mat under nätterna, så frågade om jag skulle väcka henne då. Men inte! hon ökar så fint, så hon behöver helt enkelt inte fylla på under natten.

MEN till chocken!
Lilla loppen är 13 veckor, och väger: 7530 gram , och är 63 cm lång!! De är inte klokt, man kan tro att hon är ett barn till två giraffer.

Wilja 3 månader: Vikt: 6315 längd: 55,8 …….
De skiljer sig bara 7 cm på jäntorna! inte konstigt att Novalie får använda Wiljas höstkläder som hon hade, även om dom är födda samma tid på året!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda ♥ Blivande trebarnsmamma

  Stora tjejen! 🙂 kul att det kan vara så olika, Leon var ju 6cm längre än Mercedes redan vid födseln. Nu är det 20 månader mellan dem och hon är 10 cm längre så vi får se hur det slutar 😉

  Sv; Tack! Vi fick en jättefin dag faktiskt, tur med vädret hade vi också 🙂

 2. Sandra

  Tiden springer verkligen iväg måste jag säga! Känns som
  Novaline nyss kom till världen och jag var gravid. Nu sitter sitter jag i soffan själv med vårat mirakel på 3 veckor.

  Hoppas allt är bra med er annars! <3
  Kramar!

 3. hannarunesdotter

  Stora tjejen! :9 Så himla fin!

  Tråkigt att du inte kunde följa med i helgen, hoppas det blir fler gånger för det var SÅ kul! 🙂

  Ha en bra dag fining! Kram!

 4. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Patricia, jag kan inte kommentera inlägget ”tremånadersspruta och dopförberedelser” 🙁 Kommer inte in på kommentarerna. Men det jag ville fråga dig angående det var om inte du kunde lägga upp i ett inlägg vad man behöver förberede inför ett dop? Vi ska snart ha dop och vi har inte planerat någonting, och ärligt talat vet jag inte vad jag ska planera heller.. Så snälla, hjälp mig, du är så otroligt duktig på såna saker! 😀 Kramar på dig!

 5. Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte

  Stora, duktiga tjejen! Vad fort det går. Är spänd på att se hur stora mina små blivit, en vecka kvar till BVC för oss 🙂 När Charlie fick sina sprutor sist (Malte fick stå över då han var förkyld) så sa de att de numera aldrig sticker barnen med båda sprutorna samtidigt då forskning visat att det faktiskt höjer stressnivån ännu mer än att ta sticken var för sig 🙂

 6. Jenna

  Men gud förstår att ni blev förvånade, ja lång är hon er fina tjej men det där är ju så olika, det är ju bara kul och bra att hon går upp som hon ska! 🙂
  Vi var på bvc nu när Vendela var 4.5 månader och hon var då 63 cm och vägde 6,2 men vi har ju haft lite problem med att hon inte gått upp å andra sidan.
  Kram!

stats