PATRICIA- Mamma till tre små!

Bus på Kalmarssand! <3

Vi satt hemma här jag och Wilja imorse! de va STRÅLANDE sol, men här satt vi.
Så mamma Patricia bestämde sig! Stranden it IS 🙂 Packade ihop, termos med kaffe! mackor till Wilja, lite fika. Och sen beställde vi taxi 😀 Så den kom och hämtade oss, lämnade av oss vid destination: Beachen! Helt godkänt för 85 riksdaler då jag inte hittade vägen och dom hade bilbarnstol^^ 😀 Super!

Vi kom dit kring 12.00 sen buuusade vi hela dagen tills Linus kom och plcoka upp oss vid halv fem 😀 Ätit korv, legat i skuggan! Badat som två idioter, ätit lite mera glass.
Bara haft det hur bra som helst helt enkelt 😀

Kom hem, gjorde lite färskpotatis och köttbullar, gräslök och MASSA gräddfik! Kokade lite sparris också, enkelt, snabbt och sjukligt gott 😀 Fräscht att äta när de e så varmt, men nu är ja förbaskat sugen på godis?!

Den här kvällen kommer bli helt slagen! film & godis SKA jag ordna fram! 😀 De ni!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B

    Läste för ett tag sen igenom din blogg från början till slut och måste säga att du verkar så himla bra och en så himla fin och duktig mamma/tjej.
    Har ingen erfarenhet av varken förhållande,barn eller graviditet och allt som hör till men jag kände med dig när jag läste dina inlägg om när saker i ditt liv inte gått som man tänkt sig. Verkligen massor med cred till dig Patricia, älskar att läsa din blogg trots att jag som nämt inte har någon erfarenhet av det du skriver om.
    Ha det så bra! Stor Kram

stats