PATRICIA- Mamma till tre små!

Bus i solen!

 

 

 

 

 

Har varit ute med busfröt en stund i solen, nu slocknade hon direkt!
Har städat lite, sätta på lite kaffe. Sen blir det att åka till Farsta och hämta släpet, sen vidare till Gnesta och hämta sista av sakerna. Äntligen! Hämta upp mamma i stan också, sen är vi på G.

Kommer sätta lösenord ikväll, så kommentera här eller maila mig på: [email protected]
om ni vill ha lösenordet, måste göra såhär för oss ett tag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Jag vill jättegärna ha lösen om jag får! Har följt din blogg i ca ett år nu tror jag och det är helt klart en av mina favoritbloggar. Jag älskar att läsa om hur du faktiskt är Patricia, ung, lite crazy ibland och framför allt med en attityd som heter duga men samtidigt Wiljas starka, självständiga, ansvarsfulla mamma! She will be proud to call you her mother! 🙂

  Jag hoppas verkligen att jag får fortsätta läsa, om inte så vill jag tacka för allt jag har fått följt 🙂

 2. Anonym

  Jag älskar din blogg =) Skulle väldigt gärna vilja fortsätta läsa den, men jag förstår om du bara ger ut lösen till dom som du känner! Jag har läst din blogg sen du startade och tycker den är kanonbra!
  Fortsätt kämpa! Du är en fantastisk mamma!

 3. Maria S

  Hej! Har läst din blogg sen Wilja var två månader, är bara extremt dålig på att kommentera. Det är så inspirerande och läsa om dig eftersom jag varit i i stort sett samma situation. Hade helt tappat hoppet om kärleken men du har fått mig att inse att det kan hända när som helst.

  Förstår dock om du inte vill lämna lösenordet eftersom jag är helt "okänd" för dig. Men i vilket fall som helst, stå på dig och lycka till med allt <3

 4. Sandra

  Din blogg är bland det första jag läser, har följt den från när du väntade Wilja inte för att jag känner dig men du är en så otrolig stark person, all beröm till dig! Så ja, jag vill läsa vidare och vill väldigt gärna ha lösen. :)kram

 5. Anonym

  Läser din blogg dagligen, otroligt att se din och din dotters utveckling 🙂

  Fin blogg med stark karaktär! 🙂

 6. Fanny

  Jag vill gärna ha lösen. Läser bloggen varje dag!

  Tycker du inspirerar så många, vore synd att skaffa lösen. Men önskar att jag skulle få det 🙂 kram

 7. magda

  hej! jag har följt din blogg sen du var gravid och jag tycker du är så himla stark 🙂 man får massa inspiration av att läsa din blogg så jag har väldigt lust att ha lösenordet:) kram

 8. Malin

  Hej!! Tycker din blogg är jättefin och kikar in nästan varje dag, med andra ord så vill jag jättegärna ha ditt lösen:)
  Kram/ Malin

 9. Therese

  Hej Patricia jag vill gärna ha lösenordet då jag läser din blogg varje dag 🙂
  Kram Therese ( Thailand)

 10. Hanna

  Hej 🙂
  Har varit trogen läsare till dig sen du fick Wilja. Skulle gärna fortsätta läsa om er :), om jag får det är klart.
  Fina bilder på wilja i solen förresten 🙂
  Lycka till med jobbet.

 11. emelie

  känner inte dig men har följt din blogg rätt länge så vill gärna fortsätta. läser för att jag ibland får inspiration av dina kläder och tycker du verkar vara en bra mamma !

 12. Klara

  Oj, råkade skicka. Menade "du ska veta att jag ALDRIG kommer att ge ut lösenordet till någon.
  Du kan mejla mig om du vill ge det, skulle uppskattas. Du är så vacker, likaså din dotter, det hoppas jag att du vet!
  Stor kram, Klara

 13. Klara

  Hej Patricia!
  Jag har läst din blogg sedan den i princip startade och älskar den.
  Jag vill jättegärna ha lösenordet om du vill ge ut det.
  Jag har tidigare skickat mejl till dig under din graviditet då du undrade hur de där bilderna på ultraljudet såg ut på min kusin.
  Vet inte om du kommer ihåg.
  I alla fall så ska du veta att jag ALDRIG

 14. Carro

  Hej! Jag skulle gärna vilja ha ditt lösen om det är ok? 🙂 skicka över det på min blogg. Har följt dig nästan från början och älskar det du skriver och att följa dig och din otroligt söta tjej även om jag kommenterar väldigt sällan:)

 15. Linnea mamma till Nova_lie
  2011-04-29 @ 21:30:02

  Postat av: Linnea mamma till Nova-Lie

  hej har läst sen du var gravid vore roligt att fortsätta läsa om du vill ge ut lösenordet till någon som du inte känner 🙂

 16. Jossan& aleks

  Vi vill fortsätta kika in ibland. 🙂 hoppas ni mår bra. Har missat en del ser jag, hade gärna följt er varje dag om jag haft tid. Men om du tycker att de duger så HEEEY, Im your reader. Ska streckläsa din blogg ikväll så jag vet whats goin on. Stor kram!!

 17. Anne

  Läser gärna vidare… har ingen mail 🙁 kanske läge att skaffa kanske!? vill ju fortsätta läsa din blogg
  /Anne

 18. katja

  Hej! Jag skulle gärna vilja fortsätta läsa din blogg. Följer ditt och Wiljas liv genom bloggen varje dag 🙂

 19. Lisa

  Åhh… Då måste jag få lösenordet! Det är alltid så kul att se när du har uppdaterat! Verkligen bästa bloggen jag vet!

 20. Sara

  Hej Patricia!

  Jag har följt din blogg i tysthet väldigt länge och såg nu att du kommer att sätta lösenord på bloggen. Jag förstår att du inte vill ge ut lösenord till en helt okänd person men jag vill hemskt gärna fortsätta att följa den.
  Tycker att du verkar vara en väldigt stark och gos person som gör väldigt många bra saker….

  MVH Sara

 21. emma

  Jag hade tyckt det varit roligt att fortsätta läsa din blogg även om du sätter lösen 🙂 fast det är synd att du ska behöva :/

 22. hej

  hej hej de är ok att vilja ha ett privat liv å jag förstår att du skriver för dig själv man behöver rensa ut vissa saker ibland å alla gör vi de på olika sätt. jag tycker de är skönt att du är ärlig å jag tycker du är en bra mamma som gör de bästa för sitt barn all lycka till er å lycka till med jobbet hoppas du får de 🙂 kram till dig å ditt lilla charmtroll

 23. Maria

  Åhh, jag vill fortsätta att läsa. Är 46 år och tycker att du är helt underbar! Och inte minst din underbara dotter. Lycka till med allt!
  Kramar

 24. Viktoria

  hej!
  Jag skulle gärna vilja ha det då jag är en väldigt trogen och snäll läsare.
  Förstår om jag kanske inte räknas, men älskar din fina blogg och det hade varit mycket synd om jag inte kunde läsa 🙁
  Hälsningar Viktoria

 25. Haffe

  Hej Patricia! Läser din blogg slaviskt och tycker den är skitbra!stå på dig, och roligt at du funnit sån lycka i ditt liv, fortsätt vara precis sån som du är för du är helt jävla underbar!! En underbar mamma är du med, jag finner jätte mycket inspiration till både hemmet och livet genom dig och din blogg, skulle jätte gärna vilja fortsätta läsa din blogg om det är möjligt. Du är bäst!!!!!!

 26. Sofie

  Hej Patricia jag skulle jätte gärna vilja ha lösenordet har följt dig sen du blir gravid och jag är själv ung (20) och har två barn en födda 09-10 tycker jätte mycket om din blogg och det är kul att följa andra! Hoppas att du vill dela med dig till mig! Du är stark kämpa på du är grym för din dotter mvh sofie

 27. Alexandra- Mamma till Ebba

  Läst din blogg läääänge och vill GÄRNA få lösenordet 🙂 Ha en super helg med din dotter, för det skall jag ha! <3

 28. Linnéa

  vet inte om du bara vill ge ut lösenordet till dom som du känner men annars vill jag gärna ha det om du måste sätta lösenord 🙂 gillar din blogg så mkt!

 29. Josefine

  Vet att vi inte känner varandra, men har läst din blogg sen du skaffa den, kikar in hela tiden för att se om du uppdaterar!
  Du ger en så mycker insperation och motivation. Man blir så glad av din blogg, man tar liksom del av de känslor de framför!

  Det är tråkigt att du måste sätta lösen på den, önskar att jag får fortsätta läsa den, men förstår dig också!

  Ta hand om dig och Wilja nu!
  Massa styrke kramar från mig Josefine!

 30. wilja, mamma till Jamie!

  Ja, jag älskar dig blogg! 🙂 hihi. Lilla Wilja är ju sååå söt också 🙂 Jadå, jag har så att på min dator behöver jag bara skriva lösenordet en gång så sparas det sen så det går allt bra 🙂

  Kram!

stats