PATRICIA- Mamma till tre små!

Bort med gammalt, och in med nytt.

Senast överförda183I bland kan man sälja lite gammalt, för att kunna få handla lite nytt! Så de här är på väg hem till mig från Gina Tricot!
Jag har storstädat verkligen, dammat allt, tvättat golv, tvättat speglar, tvättar.. Ja, en husfru idag! snart så ska jag slänga mig i duschen, åka och hämta Wilja! Mot eftermiddagen så kommer Mormor och Anders för att fira tjejerna en dag tidigare då hon jobbar imorgon, sen kommer storasyster, bror och alla barn för en övernattning hos oss ikväll! ska bli skit mysigt verkligen.
Nej, jag har inte tid att sitta här mer idag! Puss och Kram på er 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Hej fina patricia 🙂 åå vad fina kläder blev kär i den gråa är den också från Gina? Jag har sökt på hemsidan men hittar den inte där? Skulle bli sååå glad om du berättar hur å vart man får tag i den?

    Har följt din blogg från första början tycker du är genomhärlig grym mamma

stats