PATRICIA- Mamma till tre små!

Börjat med Novalies dopkort!

Som ni ser! Idag är jag upptagen till m a a a a a a a x♥
Ska försöka bli klar med Novalies dopkort idag! Hujedamig, 7 klara…. återstår bara enmiljontvåhundra känns det som! Men nu är vi igång. Gick till varenda liten butik här i bålsta för att hitta grejer som skulle passa. Nu tror jag att jag har allt jag behöver!^^, de blir bra de här. Kanske inte PERFEKTA, men gjorda med kärlek.
Mycket roligare än att köpa färdiga! Dock kanske finare, men jag tycker de är så kul att pyssla. OM tiden finns!
Jag får helt enkelt TA mig tid idag.

Dagen har verkligen bara rusat ifrån mig idag! Gick en kort promenad på 3 km idag bara, så får se om ungarna är nöjda ikväll så jag kan gå ut med dom! Linus ska träna, kan ju passa på då! Eller så om dom sover, så ska de göras kort så att fingrarna blöder!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats