PATRICIA- Mamma till tre små!

Bilder från i Fredags på Horseshow.

Här kommer det lite bilder från hoppningen! Tog nog 600 bilder, MINST! men fick inga bra. Och dom som blev bra, blev likadana. Samma bilder, samma hinder. Satt lite knepigt till me andra ord! 😉 Och jag mixtra med min kamera. Den ville verkligen inte! Och nu är den tokdö, så in på laddning ska den!
Hörde Simon briljanta affärsplan, sounds TO nice! så vi får se om vi blir rika innan denna månad är slut.
Skulle behöva att plussa lite på kontona nu.. Ligger ganska illa till! 😉

Snälla gode gud, LÅT mig få detta jobb imorgon! skulle underlätta så extremt mkt. Två löner, två och inte en! mammapenningen höjs, de kommer bara bli bättre. Ush, vågar inte ens tänka tanken om inte.
Fram tills i Jan på en lön? De klarar vi! Men inte mer än så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Hejhej!
    Lycka till imorgon!
    förstår verkligen hur du känner. Jag ska också på intervju imorgon och känner mig riktigt nervig med tanke på att jag skulle behöva det här jobbet. Men jag har pratat med försäkringskassan och de sa att även om jag får ett jobb nu så kommer inte min föräldrapenning att höjas då man ska ha jobbat 6 mån (Jag har bf 1 Maj) . Har de sagt något annat till dig? :S

stats