PATRICIA- Mamma till tre små!

Besök hos Kilian på Iclinic för läppinjektion.

12178191_10153670028734120_321020981_n
Igår så var det äntligen dags igen, det var närmre två år sedan jag fyllde i mina läppar. Det är en smaksak – smaken är som baken! Jag har fyllt mina sedan 2010, men endast 5 gånger. Så det är nästan precis en gång per år bara, med undantag från att jag gjorde en korrigering snabbt efter den första gången för då två år sedan. Jag har haft ett litet annorlunda ”problem” med mina läppar. Min underläpp har alltid varit mycket fylligare än den övre, och det har gjort så att jag aldrig behövt fylla min nedre. Men efter mitt besök hos en annan klinik så la dom promt i under iallafall, vilket inte blev så som jag önskade. Men Kilian har korrigerat mina läppar nu, och jag är mer än nöjd trots att de slutgiltiga resultatet inte syns riktigt än, men man ser med en gång om det kommer bli bra eller inte. Jag och lilleman tog tunnelbanan till Östermalmstorg, strosa runt på torget och kom in på den hemtrevliga robusta och mysiga lilla kliniken. Inte alls sådär vitt och sjukhusaktigt. Utan man kände sig välkommen och ”ombonad” med en gång. Kilian kom fram och gav mig en kram med en gång! trots att vi inte känner varandra sådär, så kändes de som om han vore en bra kompis! så redan där försvann all nervositet. Han hade en patient inne i rummet, så han tog och smorde på lite bedövningssalva på läpparna på mig. Man känner sekund för sekund hur läpparna började domna bort! du kan nypa bäst du vill – du känner inte ett skvatt.

12180207_10153670028664120_324969963_n
Kom in på rummet, fick kika i en spegel medan Kilian kände & klämde på mina läppar noga. Han såg precis ”felet” jag hade känt, ena sidan av min överläpp vad större än den andra. De har man i vanliga fall innan man gjort ett ingrepp också, men man kanske inte stirrar sig lika blint som efter man gjort en behandling. Kilian valde att lägga i; Revansesse Kiss på mig. Jag har tidigare använt Restylane, men eftersom det var ett tag sedan jag gjorde en behandling så har det kommit nytt. Revanesse är det nyaste och säkraste inom injektion. Det är i en gelform istället, vilket gör att det är bättre för fyllnad, korrigering utav ojämnheter (som i mitt fall) den är mer hållbar och har en bedövning i sig som gör att samtidigt första sticket kommer, så bedövar gelen läppen mer så de känns ytterst lite.

12180039_10153670028619120_1058561155_n
Här är en bild på mina läppar innan. Dom är inte små, eller så på något vis. När jag fyllt innan så har jag bara gjort en mer markant kant kring läpparna, alltså fyllt i konturerna! det som skedde sist var att hon sprutade i underläppen (på sidorna) vilket gjorde att de nästan flöt ut. Det är mestadels borta idag, och syns inte direkt om man inte får en sån här närbild. Men jag ville ändå korrigera det, för att jag själv såg det och störde mig så mycket på det.

12181828_10153670028629120_1684642224_n
Här har jag lagt i 1 ml Revanesse lips kiss det är som sagt inte de slutgiltiga resultatet då de är svullet direkt, men jag ser en enorm skillnad. Ser ni på underläppen om ni jämför, konturen kring är tillbaka och han har korrigerat upp de som ”flöt ut”, en jämn fin linje kring underläppen. På överläppen korrigerade han upp lite håligheter och la en fin kontur kring läppen igen! Jag är så förbaskat nöjd, och vet att ingen annan kommer få röra mina läppar än Kilian. Har gått till så många olika, just för att jag aldrig blivit såhär nöjd.
12179965_10153670028584120_502741404_n  DSC05865 DSC05872
Ordinarie för en behandling som denna, så kostar 1 spruta 1 ml 4000:- , det är mycket pengar – men det är ändå väl värt varenda krona! Men jag kan ge er en liten (eller väldigt stor!!) rabatt om ni bokar er tid nu, till 2200:- istället. Vilket ger er en rabatt på 1800! så passa på innan jul, eller ge bort i julklapp. Ni ser hans telefon nummer rätt väl på visitkorten här, samt kan ni gå in på hemsidan via länkarna jag lagt för att se hemsidan lite bättre & läsa på inför de olika material de finns att använda. Oroar ni er för smärtan, så känns det ytterst lite och är inte så farligt som man tror! främst för att Kilian är väldigt försiktigt och skicklig på handen, men också att det är en väldigt bra smärtlindring.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag ser helt ärligt ingen skillnad,haha. Du har ju stort plut sedan innan 🙂 men det är ju struntsamma för det är du som ser och känner och vet hur du vill ha det :).

    Jag själv har ganska tunna läppar och inget plut att skryta med! Men diggar verkligen inte plut-trenden så det rör mig inte i ryggen 🙂 Har stora bröst naturligt istället 😉

    Du är vacker i alla fall, med eller utan fyllnad 🙂

  2. Malou

    WOW, alltså finns inget mer att säga än bara… Wow! Ska lätt ge mig själv ett besök hos honom som julklapp haha

stats