PATRICIA- Mamma till tre små!

Bästa styvpappan i världen! <3

Godnatt säger jag och magen! Linus och Wilja gick och la sig för ett tag sen, skruttan ville så gärna vara vaken när han kom hem! Och de fick hon, men bumsade ner med honom i sängen och en flaska välling! inte ofta hon är vaken när hans träningar slutar, men idag har hon varit en riktig linus-tjej♥

Det är en sån obeskrivlig lycka för mig att dom tagit till sig varandra på det sättet som dom har gjort.
Att Linus ser henne som en del av sig, även om det inte är hans biologiska dotter! Att Wilja vet att hon har sin Pappa, men att hon ändå har sin Pappa Linus. Vilken otrolig trygghet för denna lilla fröken? så många kring henne som verkligen älskar henne!
Som jag vet, att är de något så skulle Linus gå genom eld & vatten för henne.
Sen den första tanden, de första steget hon tog! Han har varit med sen hon kröp, sen hon va så liten.
Tror det har en betydande roll, att han faktiskt fick vara med!
Han är med och uppfostrar, och jag är så tacksam för att hon har den fina extrapappan som hon har.
Att han lämnar, hämtar från dagis! går upp på nätterna med henne, att han köper saker till henne. Bryr sig om henne jämt och ständigt, ringer för att höra hur HON mår! Att han är närvarande, att han bryr sig.. Att han kommer på två sekunder om det är något.
Att han älskar henne precis lika mycket som jag.

Att han inte kommer särbehandla sina flickor som han säger, de kommer jag aldrig tveka på♥

Och även så är jag så glad att Wilja har sin kontakt med sin Pappa! Att dom träffas regelbundet nu, att hon saknar Pappa. Att hon ringer till Pappa i telefonen här hemma, och att hon blir så glad när jag säger att Pappa ska komma! Hon packar sin lilla väska, packar ner sin nalle & kisse och vet precis vart hon ska nånstans. Att hon pussar mig hejdå, och vinkar! Linus får även extra många pussar.

Eller som Wilja själv säger:
Massa tilla pussar ♥

(Massa mer pussar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida Johansson

    Tack fina du för kommentaren! Inredning är något jag verkligen brinner för och kan tillägga att jag med all enkelhet skulle kunna flytta in hos er! :} imorgon kommer en överraskning till dig, lite enkelt men med kärlek så kika gärna in imorgon! :} kram och ta hand om dig!

  2. Cornelia

    Haha, alltså ibland känns det bara som att jag vill komma och hälsa på er! Ni är så himla mysiga genom bloggen och jag tvekar inte en sekund på att ni är lika fina människor i verkligheten. Jag tror att både Linus och Simon är kanonbra pappor till lilla rara Wilja, och att det fungerar så bra alltihopa gör att jag ler när jag läser ditt inlägg. Jag önskar er all lycka när ännu en liten skatt kommer till er familj, (ifall jag inte hinner säga det innan hon kommer till världen). Kram på er!

  3. Emma

    Vilken bra kille du har! Och vad underbart för Wilja att ha så många runt sig som finns till för henne. Kan ju inte bli bättre 🙂

stats