PATRICIA- Mamma till tre små!

Barnshopping!

Senast överförda147

1653703_10152191248049120_138061952_n

Tjejernas Födelsedagspresenter är nästan klara, har blivit lite kläder från både Zara & H&M. Är inte fullt klar, men en bit på vägen!
Sen har vi alla tre tjejer här hemma fått ett par likadana mys-skor. Lägenheten ska bli upp-piffad med lite nya rosa blommor, och golven har nu fått sig en omgång. Vi har ätit lite middag, och tjejerna har fått varsin skål med ostbågar. Frågan ”när kommer dom” går på repeat!! Väntar in syster och barn, som har en bra bit kvar att åka.
Dessa söta uggs till tjejerna kommer från Skopunkten och kostade ynka 99:- om dom håller, de tror jag inte i längden! men perfekta skor när man bara ska hänga inomhus (galleria) eller åka och handla i affärer. Lite lättare än klumpiga vinterskorna, och finare också för den delen! gott betyg har dom i allafall fått. Ingen utav tjejerna har tagit av sig skorna på två!

1601176_10152191248104120_1394622396_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Såg på instagram att du hade köpt ekologisk mat, grymt! Jag läste idag på naturskyddsverket som listat de viktigaste varorna att köpa ekologiska då de är mest besprutade och gjorda under dåliga förhållanden, det var:
  Kaffe
  Bananer & vindruvor
  Mejeriprodukter
  Kött
  Potatis

 2. mikaela

  Hej jag skulle verkligen behöva ett tips från dig 🙂 . Min kusin ska ha barn nu i mars, jag håller på planerar en baby shower för henne nu men jag har ett problem. jag är verkligen helt okunnig när det gäller barn haha hon är den första i min närhet som får barn så jag undrar om du har något tips på vad jag kan köpa i present till baby showern?? vad är liksom nödvändigt, jag vill inte köpa kläder eller så för det har hon redan fått massa. Så tänkte om du kanske hade något bra tips på vad jag kan köpa? 😀 Jag har funderat på att köpa en Bumbo som bebisen kan sitta i?

stats