PATRICIA- Mamma till tre små!

Bara ni för mig.

<3

<3

Bara jag har er, så är jag rikast i hela världen! <3

Saknar Willy jätte mycket, men får krama om trollet imorgon när jag ska hämta henne vid 11 🙂
Idag blir det att ta sig till solariet, hade världens sovmorgon! Linus ringde vid halvelva, då låg jag fortfarande kvar och dregglade på kudden och hade inte en tendens till att vakna! så himla skönt. Men nu har jag satt på en maskin, tvätta lite kläder sen ska jag ta på mig träningskläderna och ut och GÅ en sväng. Musik i öronen!

Sen blir det återigen en sväng till Ikea, men bara till Barkarby idag!^^, glömde expedithyllorna, så alla korgar står här helt i onödan. Ska byta ut gardinerna också till ett par andra! 😀
Sen blir det att pyssla ihop o snickra hela kvällen 😀 De är VERKLIGEN inte klart. Uppdaterar linus crib med lite bilder sen! Men de blir bra de här, de kommer bli braaa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats