PATRICIA- Mamma till tre små!

– Bara du & jag.

Lilla fina flickan min!
Vad jag har saknat att dela med mig till er, och jag hoppas att ni har haft en lika mysig helg som mig.
Men är så glad över att vara hemma, känns som jag har varit på resande fot hela veckan! Wilja har inte varit hemma sedan i Tisdags! Så imorgon är det en HEMMADAG och ingenting annat. Iväg ut på lite bus, det är allt. Hela veckan sen så blir det dagis och komma in i rutinerna igen♥

Nu blir det att mysa ner med beck, lite choklad och älskling har erbjudit sig att smörja in och massera mig lite!
Världens finaste och underbaraste pojkvän.
Jag älskar dig!


Grattis min lilla fröken på 19-månadersdagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats