PATRICIA- Mamma till tre små!

Bakelser & Dekoration!

FOTO taget av: http://www.inwe.se/

Här kommer det lite bilder från bakningen och dekorationen vi gjorde på borden till dopet. Är verkligen så himla nöjd! Blev rosa och ’fluffigt’, PRECIS som det ska vara vid flick-dop! 😉 Så LÖN för mödan efter att jag ängnat de tre sista veckorna till att just BAKA! Men nu så, allt är klart och en sten har lättat från axeln.
OVER AND OUT satt säga!

Wilja ligger och sliter armarna itu på sin stackars nya mjuka kanin som hon fick av mormor! En HUR bra investering som helst. Hon gosar med den jämt nu. Själv har jag en extrem TRÄNINGSVÄRK i armarna? Ligger i sängen, hör regnet slå mot taken och bara ÖNSKAR att Wilja vore lika trött som sin mamma! Men icke de, hon är en gla liten fis som sovit heeela natten som NU vill vara vaken!

Får se va vi får gjort denna dag?
Har på känn att det blir en sånhär: Göraabsolutingentingionödan dag!

Vill också ge en tanke till Wiljas Gudmor som igår kväll blev hämtad av sin Mamma från K-stad! Hennes slemmis gick eventuellt igår, och nu hoppas vi så oerhört att den fina lilla killen vill titta ut! Är så himla spänd, nervös och lycklig för din skull! Vi håller tummarna, sen tar jag och W första bästa tåg!
Längtar efter min lilla gudson nu, UT med dig L.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats