PATRICIA- Mamma till tre små!

Att säga upp sig!

Längtar efter att ha överflödigt med tid över..♥ Känns som tiden bara springer förbi och man hinner inte göra något alls, jobba, skita, bråka med ungar den lilla tid man har med varandra, sen sova. Om ens det!
Hela den här dagen har varit så tråkig med barnen, från att jag kom hem till att vi gick och la oss i sängen så har någon gnällt, gråtit eller fått utbrott.. dom bråkar med mig, dom bråkar främst med varandra! Novalie jagar Wilja med tänderna, och Wilja gör allt för att jävlas. Den där gulliga syskonkärleken som dom hade första året är som borta.. Numera är det puttar hit och dit, slit med leksaker, bråk om leksaker, bråk om Mamma, bråk om mat, bråk om precis allting. Och jag försöker se till att dom har varsin utav allt för att slippa det, men de spelar ingen roll vad jag än gör. Sätter jag mig med ena för att få ensamtid så får Wilja en bok i skallen utav Novalie! sätter jag mig med Novalie så börjar Wilja genast tjura på annat håll. Jag har inte 328 tentakler och hinner med precis allting! önskar jag hade det, fyfan vad de hade underlättat min vardag.  Idag har jag önskat att jag kunnat skicka tillbaka båda ungarna på reklamation, ingen bytesrätt heller för den delen! Bara bort. Fy fan för dessa dagar, har velat sätta mig och bara gråta skrika och säga upp mig som mamma. På riktigt!

En egendag för mig själv, en egen natt, ett eget liv känns så fruktansvärt långt borta… vill bara vara! och herregud, bara att inse att de kommer man vilja många gånger som småbarnsmamma!
Jag skulle vilja skicka in mig på ”småbarnsrehab!” barnfritt i en hel jävla vecka och få sakna kaoset så man spricker. Som tur är, så är inte alla dagar likadana som dessa! De har ju faktiskt kopplat på charmen, ibland..
Och vet ni vad? nu ska jag snöra på mig skorna för jobbnatt 2/5 jag är måttligt road och måttligt glad, måttligt less, och måttligt trött. Jag längtar tills detta dygn är över, och förhoppningsvis får vi en finare dag hemma i morgon.
Annars sätter jag mig på närmsta plan och sticker!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag känner igen din känsla precis! Brukar också ha sådana dagar då man bara vill försvinna från småbarnslivet! Man varken hinner eller orkar göra saker för sin egen skull till slut och att vara en pedagogisk mamma är inte alltid så lätt när tålamodet vippar på kanten. Småbarnsföräldrar är starka hjältar! Kämpa på! Du är bra! Kram

  2. Emmi

    Min kommentar har ingenting me inlägget att göra, men jag undrar hur det gick med 30 days squats challenge? Blev det några resultat? Gjorde du klart den? Skulle du rekommendera den? 🙂

stats