PATRICIA- Mamma till tre små!

Att känna sig innerligt glad.

Träning, kost, hälsa, motivation, pioner, blogg, mammasangel

Måndagsmorgon, och jag är glad.
Det är inte ofta, måndagar för mig har blivit peppande & motiverande! Det är en ny vecka med massa rolig träning, att ha ett svett-kalas på mornarna och en härlig dusch på gymmet innan tåget till skolan! En kaffe i väntan på bussen, sen mot skolbänken. De här med att plugga, är nog de bästa jag gjort i hela mitt liv. Känns som jag har gjort mig själv den största tjänsten jag kunnat göra för mig själv! Det är inte alltid lätt att få till det, och självklart hade det varit lättare att studera utan barn. Men å andra sidan, är de inget som inte går! De är mest bekvämligheten som rubbas, samt att man måste få tiden att räcka till.

Jag känner mig gladare än vad jag har gjort på riktigt riktigt länge, känner mig gladare både hemma och det är så roligt att känna känslan av att tillhöra någonstans, att vara mammaledig i all ära! Men i mitt fall ute i Bålsta blev det en väldigt ensam period, och tiden som mammaledig med novalie gjorde mig verkligen asocial! Jag har fått ett eget privatliv nu, & jag njuter.

Självklart vill jag uppleva tiden som mammaledig igen, mysa utav en liten och ha allt de där! Men det som också känns bra, de är att jag då kommer få två större barn när de är dags. Vilket i sin tur leder att jag kommer kunna njuta mer utav spädbarnstiden, slippa två blöjbarn, slippa allt de där ”jobbiga” även om man tycker de är helt fantastiskt när man väl är inne i det. Det kommer säkert komma andra problem, trotsiga större barn som kräver tid på sitt sätt, men ni kanske förstår vad jag tänker. Inte tre täta bebisar! Jag har nu haft två tätt, och känner att jag inte vill genomgå det igen. Jag vill kunna njuta av tjejerna nu, ge dom 110% och även fokusera och tänka på mig själv, och framförallt på mig och linus! Märker hur mycket gladare vi båda blivit när tjejerna blivit större, inga sömnlösa nätter, inget bråk om vem som gör vad utan man bara gör när man ser att något behövs. Ingen kan tjata på mig och säga ”men du har bara varit hemma hela dagen”… Ni kanske känner igen den där meningen? Kommer jag hem sent lagar Linus middag, diskar, städar så kommer jag hem och får en stund med barnen eller vice verse.

Livmodern kan stundtals skrika efter en bebis, när jag ser på tjejerna som börjar bli stora så blir de ibland ännu värre, sen att de är jordens babyboom nu då alla mina vänner ska få sin tredje, fjärde eller andra! Men den som väntar på något gott.. Väntar aldrig för länge! Och till de ännu bättre, jag är numera inte den enda som vill ha en till i de här förhållandet! Men när de väl sker, då är de med 100 procent planering, en efterlängtad sådan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Mark

    Vad glad jag blir av att läsa det du skriver! En sån där genuin lycka är så himla härligt! 😀 och du är värd varenda minut av det! <3 Hoppas att ni får en fin vecka! 🙂

    //Linda

stats