PATRICIA- Mamma till tre små!

Att de kunde vända? <3

Vilken fantastisk känsla! Vilken jäkla tjej på jorden hade svimmat.
Vilken chock? men… allt är så komplett och så fulländat. Jag har er som betyder mest för mig! Allting kommer att ordna sig, det vet jag också om. En sak i taget, men mitt liv är verkligen påväg åt rätt håll.
ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Jag trodde aldrig det här. Att jag själv tänkte så, det va en sak. Men att vi var två om det? de kunde jag aldrig någonsin föreställa mig. Jag blev så chockad, så stum. Inte ett ord kom ut! haha…. Men så kan det bli. Jag är så kär i dig, du är det vackraste som finns.

Har haft en jätte mysig kväll med Linus! Han har gjort sin specialare. Tunnbrörulle med creimfresh, lök och skinka. Sen skiva dom i små rullar med tandpetare i. De är fan SJUKT gott! 🙂 har myst, myst lite till och kollat på BB. Imorgon blir de SOL som nalkas! (: vädret och humöret är på TOPP.

Sen blir det hem till Hökis på Torsdag! Och på Fredag så ska faktiskt Simon ha Wilja under helgen!
Den ni. FÖRSTA HELGEN NÅGONSIN JAG ÄR HEEELT LEDIG!

Och jag känner verkligen att det behövs. Ladda lite nya batterier för att ha mer ork! Så på Fredag blir det hem till L:s föräldrar, grilla, sola och bada i Jacuzzi. Och sen den STORA överasskningen! <3
Sen på Lördag blir det nog, att passa på att bara VARA. Göra ingenting! och sen hämta Wonka på Söndag i Gnesta! Känns som en mysig och bra helg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats