PATRICIA- Mamma till tre små!

Återspegla ett minne!
En alldeles Perfekt dag som jag alltid kommer att minnas, Novalies dop ♥
Att jag är en riktig planerare har ingen gått miste om, älskar att planera till stora saker även om jag stressar skiten ur mig och vill göra de så bra jag kan.
Så älskar jag det! Och jag blir så glad över att ha ett ’projekt’ framför mig, något sådant kanske jag skulle syssla med när jag blir ’stor’. Haha!
Fick lite bilder utav Millan igår som vi tidigare inte sätt, så roligt att se från en annans vinkel! Valde ut ett par få, men blir glad av varenda en.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh så härliga bilder! 🙂 ännu en sak för folk att avunda dig för! Du är så himla pysslig! Istället för att sitta i en trist lånelokal med labbelysning och enbart äta kakor köpta på coop så skapar du så fina saker av något enkelt. Du bakar 200 olika saker, dekorerar, dukar, viker servettfigurer och tar fina kort! <3 du är HELT ENKELT FÖR MYCKET!!! <3 <3 jag lider av samma sak! All in eller inte alls! ;D

stats