PATRICIA- Mamma till tre små!

Astma & Barnspecialisten.


Jag vill börja med att tacka fina Lena för du ställde upp för oss idag♥
09.30 idag så hade vi tid hos barnspecialisten i Enköping! tack och lov hos en doktor som hjälpte oss att få ’igång’ novalie när hon fick sin slempropp i lungan när hon var liten. Hon är en stor anledning till att vi fick rätt vård på Akademiska, ett samtal från henne och dom tog oss på allvar! Hon kom så väl ihåg oss, likaså receptionisten. Hon kollade på mig, efter en stund frågade hon försiktigt: Visst va du blond förut? fick mig ett gott litet skratt!
Hon lyssnade på Novalie och utan tvekan har hon de rätt jobbigt med andning även om det inte är någon förkylning som spökar. När den slår till, då är allt tio gånger värre!
Så, kortison och brucanyl fick vi med oss hem, två gånger om dagen! oroar mig så inför masken, tio andetag två gånger per dag! skrik, panik.. förhoppningsvis vänjer hon sig vid den, de blir ju som en rutin. Nu får hon leka med bara masken så hon ska känna igen den som något positivt.

Förhoppningsvis är detta en förkylningsastma som växer bort, men å andra sidan! Bara hon får hjälp, då blir mitt mammahjärta helt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej gumman!

  Jag har två grabbar som har/haft förkylningsastma och haft samma ”mask” till de. Det ÄR jobbigt i början, framför allt när de e så små men det släpper, jag lovar :-).
  Det är en kamp i början och tårarna rinnen både på dig och på Novalie men det kommer att släppa. Håll bara ut 🙂

  Ha en underbar helg

  Kram Sara

 2. Anna

  Exakt den där medicinen och den parin fick jag till min son för ca 2 veckor sedan, misstänkt astma hos honom med..
  Ibörjan var det HEMSKT å ge honom medicinen då han gjorde allt annat än samarbetade, blev bara tokledsen och stretade emot ( trots lek och lirkande). men så en dag bara tog han den som om han inte gjort annat. 🙂

  Hoppas det blir lättare för er med!

  Om inte så kan jag tipsa om att det finns som en ”fisk” man kan sätta över hela mojängen och att det då blir lite som att barnet får ”pussa” på fiskens mun och då få i sig medicinen. Kanske går det bättre om det blir lite roligare? 🙂

  Oj, en hel uppsatts här. Sorry!

  Lycka till! 🙂

stats