PATRICIA- Mamma till tre små!

Aquaria!


Jag börjar med vår fina gårdag! Det har hänt något med min Iphone, så jag kan inte lägga in bilderna därifrån till datorn! Jävla skit. Men här kommer lite instagram bilder från igår! fick inte med min kameran. Igår på morgonen så fick jag ett sms av min syster! En date i stan. Så, de va bara att göra sig redo och vid 11 så var vi redan i Stockholm 😀 De kallas för en hurtmamma! Duschen, sen iväg på monoooomomangen 😀 träffade storasyster & alla barn! Wilja blev riktigt jävla extremt lycklig. Längesom dom sågs! Hon har lyckats vara hos Pappa sista gångerna! :/ Men igår så. Vi tog oss till Djurgården, in på Aquaria! Så kul barnen hade, kikade på allt som fanns. Lite litet, men helt okej ändå 😀 Novalies ögon var stora som TEFAT!

Efter fika och någon timma där så började vi promenera längst vattnet mot stan igen! himlen ÖPPNADE sig för oss om man säger så.. Dyngblöta blev vi alla! Vi bestämde att dom skulle följa med oss hem för en övernattning, så himla mysigt! Så in på kulturhuset en sväng, & sen tog vi tåget mot Bålsta!
Igår blev de tacomys och sen pyjamasparty här hemma! Hade en jätte mysig kväll, men vi alla var så trött så vi höll inte låda speciellt länge! 😉

Tack för igår & idag♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats