PATRICIA- Mamma till tre små!

Ännu en Tisdag!

Fasiken! våran lilla vill inte sova idag. Hon har varit vaken från 17.00 och klockan nu 20.40, HALLÅ! ska inte dom sova konstant? hon ligger här och bara kollar! fan va snäll hon är. Är så GLAD över att ha fått en sån liten och underbar tjej. Den snällaste bebisen ja mött, utan tvekan! 🙂

Men när hon väl somnar, så blir det filmmys för mamma & pappa! Luftslottet som sprängdes, har missat den filmen i serien. Så ser fram emot de ;D ligga och kramas en MASSA!

FAN va bra det blev med bokhyllan, ska slänga in ett kort sen så ni får se.

Vad händer imorgon, någon som vill göra nått? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tova

  Hihi, min Elliot är också skiiitvaken av sig, sover seriöst nästan aldrig om dagarna. Iofs sover han rätt bra om natten numera, vilket jag är grymt tacksam över ):

 2. Charlotte - Mamma till Nikita

  Jag hoppas det är fel på erat internet och inte att du skiter i bloggen pga kommentarer du får. Isf, gumman du är starkare än de. Varför bry sig om att folk tror du bantar? Se de som nått bra istället, du har tur och gick snabbt ner i vikt utan att behöva kämpa. En den blir aldrig av med de. Sen kanske det inte bara hade o göra med att folk inte förstår att du inte bantar, jag vet inte. Men ville bara säga de nu när jag vart inne här hela tiden i en vecka och du inte ens godkänt en kommentar.

  Hoppas allt är bra med er och lillan!
  Kramar!

 3. Anna

  Hej!
  Åh vad jag saknar dina blogg inlägg. Vart har du tagit vägen?
  Hoppas att allt är bra med er!

  Hälsningar
  Anna

 4. Anonym

  nu har det gått 1 vecka sen du uppdaterade man undrar ju vad som hänt, hoppas allt är bra.

 5. Tova

  Hehe, min Elliot sover typ ALDRIG! I alla fall på dagarna. Det där med att spädbarn sover 20 timmar om dygnet är bullshit, iaf i detta fall… haha

 6. Jonna

  Du har en vacker kropp, både innan och efter. Man går ner i vikt efter man har fött. Betyder inte att man bantar? Skit i alla idioter. Du är en hälsosamm mamma och du skulle aldrig göra något sånt mot din älskade bebis. Det vet du och dina närmaste och till och med jag en helt random.

  Sluta inte blogga, jag älskar din blogg! Hoppas du och din familj mår bra 🙂 Låt inte de idioter får dig må skit. De har bara bankat skallen så hårt i skärmen för de inte tror på att du är så jäkla snygg.

  Synd för dem. Du är så jäkla mycket bättre!

stats