PATRICIA- Mamma till tre små!

Ännu en dag, den där tråkiga mitt i veckan.

OH GOODMOOORNING!
Jag vill sluta vakna så förbaskat tidigt på morgonen. Och inatt har de varit hemskt! Jag har alltså kissat 550 gånger denna natt. Och det är inte lite det kommer, utan de är fan som om en elefant kissar! De slutar aldrig, och vart kommer allt ifrån? på nätterna tar ja högst några klunkar! nä, men de va tokjobbigt, så har knappt sovit nånting alls.
Ville ju ha sol idag? va hände! grått och moln.. Ja de liknar ju Sverige om inte annat! Simon ska jobba idag, så va ska man hitta på? sitta här och mögla! Nä, UT på en långpromenad. Så gott som det går! Ska försöka få med mig någon. Nån som kanske vill bränna ett par kalorier medans jag vankar fram?

Igår så blev de ännu mer wiispelande. Steffi måste hämta skiten snart, annars kommer Simon fastna föralltid! och hans högra arm kommer se ut som herkules, medans den vänstra blir minimal. Tennisarm eller vadå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi . Mamma till Vidar

    Haha, ja hur hudbristnings-spaningen gick till. Han fick ligga och titta under magen på kvällarna innan läggdags och hojta till om det poppade upp något. Haha, nej men han fick göra en syning varje kväll och raportera om nyinkommna objekt. Till och med vecka 32 var det lugnt sen kikade den första jäveln fram.
    Jag kikade lite själv i spegeln också, men vi bor i en liten lägenhet och den enda spegeln vi har sitter ovanför handfatet på toaletten så där var jag tvungen att kämpa mig upp om jag ville se något 😉

stats