PATRICIA- Mamma till tre små!

Änglalockarna!

Senast överförda204
Åh mina dagar är numera för tiden så tråkiga att skriva om! Jag gör inget som jag inte har talat om. Samma procedur dag in & ut, med undantag från helgen!
När jag vaknade i morse så var de en sådan morgon då man verkligen inte vill kliva upp ur sängen, försökte komma med undanflykter om att inte ta mig till gymmet.
Men några minuter senare, så tog jag mig i kragen och klädde på mig i allafall, tummen upp till Patricia! så, körde på ett lite längre pass i morse och sprang även, min kondis är ju världssämst. Men i slutet utav träningen innan stretchen så ställde jag mig på löpbandet, maxade och sprang 1 km i allafall på 4.20! När jag va som duktigast i somras, sprang jag som mest 1 mil med 6 min per km. Så ja, jag är verkligen i ur dålig form! Men en sak i taget, vill bara att den förbaskade snön ska försvinna så jag kan gå ut i spåret! vi bor ju precis vid de, så de är bara att hoppa in i spåret och välja och vraka bland alla banor. Men jag har hittills varit för lat. Men i morgon, så tänkte jag köra mestadels kondition för att få upp flåset någorlunda igen, och till sommaren hoppas jag att jag orkar lika mycket igen!

Skolan började med teori, sedan blev de lite egen hårvård. Jag gjorde i ordning Brittas underbara och vackra hår med fina lockar, de fick en sån fin volym så det inte är klokt!
Ett sagolikt änglahår passar hennes titel. Väl hemma så serverade jag barnen och mannen pannkakor och jag va duktig och stod emot och gjorde omelett.. sen hittade jag en gott & blandat påse i skafferiet som glömts bort! Tror ni inte jag har vräkt mig i hela påsen helt själv, skulle ha tagit pannkaksfan istället.

1383747_10152312742654120_2005983992_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats