PATRICIA- Mamma till tre små!

Åka till Polen!

Torsdag, mötet gick bra och min anställning är i trygga händer! har arbetat nu i 6 månader, och jag är tillsvidareanställd♥
Så skönt, fast lön och inget tjaffs! nå, vad har vi mer gjort idag? Novalie hämtades som tur va lika glad som vanligt! Måste bara ha varit en dålig dag igår. Linus har avslutning med fotbollen, jag Millan, Mira och Novalie har haft lite tebjudning här hemma! Ätit choklad och chokladbollar och magen är alldeles full. Imorgon börjar min jobbhelg, men får se de på ljusa sidan! 5 YNKA pass kvar, sen tar jag SEMESTER! Har jag nämnt att de ska bli skönt? och för första gången får jag en BETALD semester! wihoo 🙂 har ju gått på timma tidigare år.

Fick samtal från mor min idag, de ser ut som jag och hon ska boka en resa till Polen.. Mormor är jätte dålig, och känner att jag verkligen vill få en chans att säga hejdå innan det är försent. Så vi kollar på flyg till nästa vecka! vi får se hur de blir med den saken.. Känner bara att jag måste få göra de här! 🙁
Hon har blivit så dålig så allt hon pratar om i vaket tillstånd är att hon vill få chansen att träffa mig och mamma.. En klump i halsen är de jag har nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria mamma till Novali

  Saknar ditt bloggande! Hoppas att ni mår bra och att inget tråkigt har hänt! Kram på dig <3

 2. D.

  Hej Patricia. Vad tråkigt att du inte har något sug efter bloggen längre. Jag har följt dig i över ett år nu och din blogg var faktiskt den första mamma bloggen jag började läsa. Men de var inte bara om dina vackra små tjejer utan om dina smycken, hår, inredning, tankar och känslor och mycket mer. Din blogg har verkligen hållt god kvalitet och inte bara inspirerat mig utan säkert också många andra. Det är intressant att se en mamma som är såpass ung men har båda fötterna på jorden, ett vackert hem och två vackra barn. Det är härligt att se en bloggare som säger ifrån när sina läsare gör påhopp och kränkningar, det är intressant att se en kvinna med lite stake. Detta är något inte många har.

  Precis som du själv beskriver din blogg så är det en plats med en jäkla massa personlighet. Jag har nog aldrig sett en personlighet stråla ut ur en hemsida så mycket som jag sett din. Du har lyckats att tagit dig själv ut genom andras skärmar, det är inte bara en text och ett par bilder utan så mycket mer, och det märks.

  Jag väntar ihärdigt på dina nästa inlägg, vare sig de handlar om något eller ej. Bara att få veta vad du gjorde under din dag, till och med saker som storhandla eller tvättning är intressant att läsa. Jag vill höra mer om ditt jobb, hur ser dina dagar och nätter ut? Hur går det ihop med tjejerna och din partner? Jag vill se mer utav er nya lya, jag vill veta vad ni planerar att göra i sommar som familj. Jag förstår att du känner press över att skriva för läsarna men som dj skrev tidigare så måste du skriva för dig själv. Det är de jag har min blogg till, det finns endast ett fåtal som vet om att jag har en blogg men där skriver jag ner det allra djupaste jag har och känner. Jag skriver för mig själv, inte för några läsare. Jag skriver för att släppa ut bubblet av känslor.

  Tack för att du varit en sån härlig förebild. Ha det så bra och njut av sommaren med familjen.

 3. M

  Fyfan 🙁 kan inte ens föreställa mig.. Tycker ni gör bra i att åka. Hon behöver det nog för att kunna komma till ro under sin sista tid och ni behöver ju det för att inte spendera resten av livet med ’om jag bara hade åkt’. Men ja, otroligt hemskt och sorgligt 🙁 🙁 Styrkekramar <3

 4. Linn

  Hej Patricia!

  Har följt din blogg ett tag och nu även din instagram.
  Jag ville bara hälsa att du verkar vara en jättefin person och mamma. Keep up the good work !

  Hoppas du får en fortsatt trevlig dag och sommar.

stats