PATRICIA- Mamma till tre små!

– Äcklig kommentar!

Anonym:
bra blogg..handlar den om hur man ljuger eller?
trodde du var ärlig emot dina läsare?
du har sakt flera flera gånger att det inte SPELAR någon roll om de e en flick lr pojke…o nu plötsligt kommer de fram att det visst spela roll! att de va en flicka du ville ha….sluta ljug i fortsättningen o var ärlig istället….rätt tröttsamt o lösa om lögner…..de finns de gott om i bloggar så d räcker redan, tack!

Spydiga kommentarer kommer att komma in, men denna va lite väl låg kan jag tycka?
Jag har bett om ett välskapt och friskt barn! Om det va en pojke eller flicka spelar ingen roll alls! Det vet vilken mor som helst. Men att jag har tänkt innan på att ha två flickor, är det skamligt? :S
Hade det varit en pojke hade vi blivit precis lika glada! En aning chockad hade jag blivit, men LIKA glad.

Klicka in på kommentarerna så förstår ni detta nedan:

– Anar att du har både läs och skrivsvårigheter människa lilla!
Om du läser texten igen, så menas det: Att jag inte blev besviken över att få reda på att det ligger en till liten flicka i min mage, utan väldigt överasskad och positiv till det! Många säger att man SKA ha en av varje. Men det jag menar då är att, jag blev inte ett DUGG besviken över lilla flickan som ska komma!
Om du lägger ner tid och energi på att leta upp och haka upp dig på små fel, så har du antingen ingen fritid eller en bara allmänt misslyckad och svarsjuk person! Söta lilla <3 Puss på dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Mark

  hhahah! diskuterade detta med min sambo nyss… Jag har inga egna barn ,dock två styvdöttrar nu 4 och 7 år… Jag kan tänka mig själv att jag kanske skulle önska att få en dotter som första barn, det känns liksom mer jag på nått sätt, men jag skulle absolut inte gå under om det blev en pojke. Man önskar ju sig ett friskt och välskapt barn, sen spelar könet ingen roll, det är ens barn! Men visst kan man "önska" sig ett visst kön men det betyder ingenting! Så kan även jag känna!

  Jag vill kanske ha pannkakor till middag men jag tänker inte hoppa från balkongen om det bli lasagne… ÄH!! Jävla skit fasoner!

  Gooo patricia! ;D

 2. Heidi

  Patrica jag kan bara säga en sak STÅ PÅ DIG!
  Jag är oerhört less på att folk hela tiden ska dra en massa spydiga kommentarer, lägg ner å låt henne vara!

  Jag läser din blogg varje dag o jag gillr den verkligen så står på dig, det finns många som ser upp till dig!

  Styrke kramar från mig!

 3. Anonym

  tydligen så är könet VÄLDIGT viktigt för dig eftersom du inte ens har nämnt det övriga, hur stor hon var och så och det va väl ändå det ni fick en extratid till? :S

 4. Klara

  Frågor till anonym:
  Är du avundsjuk? Vad ger det dig att klanka ner, vara elak, uttrycka dina åsikter på ett elakt sätt? Är du helt vrickad? Har du följt Patricias blogg från första början (och fortfarande inte förstått vilken underbar människa hon är och att hon absolut inte skulle bry sig om könet på barnet?)? Jag tror inte att Patricia bryr sig öht vilket kön, jag tror inte heller att det ger dig något att klanka ner på andra så SLUTA MED DET, det får dig bara att framstå som en patetisk idiot!
  Patricia: Du är en underbar människa (vad jag vet om dig, känner dig inte privat ju), du verkar vara ödmjuk, snäll och en fantastisk människa! Försök att inte ta åt dig, anonym verkar vara enormt avundsjuk. Grattis till flickan! Längtar efter att få läsa fortsättningen på din fina blogg, även när barnet kommer, om du fortfarande väljer att blogga även då 🙂

 5. Lisa

  Vad trött man blir på folk som VILL missuppfatta saker och ting! Har man inget vettigt att skriva, skriv inte alls, enligt mig! Grattis Patricia! Du kommer bli en toppen tvåbarnsmamma och Linus kommer bli en super pappa och lillan kommer såklart bli en så underbar storasyster! All lycka till er!

 6. Lisa

  Till Anonym: Jag tror inte att du läser ordentligt vad Patricia skriver alls, det hon menar är att ANDRA har sagt att hon kommer bli besviken om det är en flicka, för att dom anser att man vill ha en pojke OCH en flicka. Men hon känner inte så utan hon absolut inte besviken att hon kommer få en flicka utan blir lika glad och överlycklig ändå..

  Nu vet inte jag om du är en utav dom som verkar kommentera X antal ggr i Patricias blogg men det känns oerhört onödigt att gå in och skriva skit i någons blogg enbart för att få någon att må sämre. Om du är en person som har något specifikt emot bloggaren i fråga så kan du väl åtminstone ha mage nog att stå för vem du är, för det du gör nu är ju bara att vara feg.

  Jag känner varken Patricia eller någon i hennes familj, men har läst bloggen då och då och vad jag kan se så känns det som att du misslyckas med dina försök till att få P att må sämre utan du gör snarare henne starkare genom att bete dig på det sättet.

  Till Patricia kan jag inte mer än säga att jag vet att det är skitsvårt att bara strunta helt i kommentarerna som anonyma idioter skriver, men försök att bara inte tänka på det. Tillslut så inser dom att det inte är någon mening med att fortsätta trycka ner dig och din lilla familj.
  Jag gillar att du är så pass öppen i din blogg och visst kan man få ta skit pga det ibland, men såna där kommentarer känns bara onödiga. Det är en annan sak om dom verkligen har ett argument att komma med!

  Ha en superduperbra helg och ta hand om dig!
  Kram Lisa

 7. Amanda

  Vågar inte skriva ditt namn? Jävlar vad modigt 🙂
  Hon menar INTE att hon säger "Man vill verkligen ha en pojke och en flicka, annars blir man besviken!", det är något som andra säger vilket hon inte håller med om. Hon bryr sig inte om könet.

  Grattis pattenn!! Flickorna kommer få så grymt kul tillsammans!

 8. Anonym

  visst, vi säger så 😉 men både du å jag vet innerst inne att du ville ha en tjejt. that's it! inge fel på de, men att du inte erkänner de tycker jag e de som e störande bara. peace out!

 9. Anonym

  HAAAH! läs då igen vad du har skrivit:
  "Alla säger: Man vill verkligen ha en pojke och en flicka, annars blir man besviken! åh, jag delar tyvärr inte den meningen över huvudtaget. Jag är så tagen och lycklig över att just denna lilla flicka ska få komma till oss! <3"

  vad jag kan se i det VILLE du hellre ha en flicka.! annars skriver man iaf inte "Alla säger: Man vill verkligen ha en pojke och en flicka, annars blir man besviken! åh, jag delar tyvärr inte den meningen över huvudtaget."
  tänk på vad du skriver i fortsättningen isf om du inte menar de du säger!

stats