PATRICIA- Mamma till tre små!

En Perfekt Lördag!


 

Igår så hade vi verkligen en toppen dag! De började ju med att vi åkte till gymmet & Linus körde slut på mig, så idag kan jag inte sätta mig upp utan hjälp då de känns som magen är borta!
Fyfan, aldrig mer. Hädanefter tränar jag på egenhand och har ingen ”Den arge tränaren” efter mig! Fy.
Åkte och hämtade en glad liten Novalie som sovit utan konstigheter hemma hos Farmor! Undrar när seperationsfasen ska komma för hennes del, om den ens kommer. Verkar inte så,  hon verkar vara ett otroligt tryggt barn hos de som är nära! Känns så skönt, de är en frihet som jag aldrig kände med storasyster när hon va liten. Jag fick inte gå en meter innan hon gallskrek! ♥
Föresten så har Novalie numera TRE tänder! Den har spruckit igenom, äntligen. Nu har hon en liten framtand också! Haha, gollonge.
Åkte hem, duschade, gjorde oss i ordning!

Sen drog lillan & jag på födelsedagsparaty! Firade lilla Emilian som idag blir ett, massa barn, lek & stoj! Nova trivdes inte riktigt som fisken i vattnet bland alla som sprang! så vi blev inte så jätte långvariga. Men de bjöds på kaffe & gofika! fiskedamm för de äldre, ett perfekt kalas 🙂 Linus kom och hämta oss! Tack och lov för de, tog över 1.30 att ta mig dit kommunalt, och 25 min med bil? de är ju som ett skämt.. Vi åkte hem, hämtade pyjamas till novalie, jag satte på mig mjukisar!

Sen blev de middagsmys hemma hos Millan & Daniel, gudfar Totte kom också! Åt pizza, godis & chips, kollade på Så mycket bättre där Uggla sjöng rakt in i hjärtat!
Rundade av efter det och åkte hem, somnade som små barn i sängen helt utmattade! Men en perfekt Lördag♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Den vita toppen du ha på dig kan du inte visa hur den ser ut på en helkroppsbild 🙂
    Och ha du köpt den nyligen?

    Kramar

stats