PATRICIA- Mamma till tre små!

Bilder från Instagram!

Nej ni mina fina vänner! Får be er om ursäkt tio gånger om för min usla insats här inne idag!
(Baara instagrambilder bjuder jag på idag!)
Har helt enkelt inte tiiiid när de är så fint väder. Vi är ju ute och röjer precis hela dagarna, så det ska vara. Frisk luft i massor! De mår man ju inte dåligt av.
Och tror fler känner lite likadant som mig! Imorse efter Wilja lämnats så tog jag en promenad ner till Centrum. Fick sällskap utav Lena hela vägen också! Mysigt.
Väl framme så handlades de frimärken, postade lite smycken. Tog en kaffe sen gick jag ut igen! ringde Klara och frågade vad hon hade för sig, sen tog vi en promenad bort mot oss igen. Käkade lite gott ute, självklart så var vädret inte på vår sida! blev molnigt & as kallt?! från ingenstans. Så gick hem och röjde undan allt, sen hämta hem en överlycklig liten flicka från dagis! Gick ut i parken & busade lite.

Linus kom hem, sen for vi iväg till Gudfar Totte och hade med oss glass 😀 blev bjudna på kaffe, och satt där i en stund i solen och njöt.
Sen så kom Bonni för sin extensions, och nu äre gonatt verkligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    Hej. Beställde smycken av dig förra veckan, men det ena blev fel 🙁 Jag fick ett annat än det jag beställt. Hoppas du kan ta kontakt med mig så att jag kan returnera det felaktiga och förhoppningsvis få det jag betalat för. /Em

stats