– Dagens goa middag!
När vi kom hem från dagis så fick Wilja lite mellis i sig! Sen slängde jag ner henne i badet, och där satt hon och plaskade i 30 minuter. Hon älskar att bada, över allt annat! Och skriker oftast när jag ska ta upp henne… Men jag får en lugn stund att sitta där inne, och hon njuter utan att säga ett ord till mig, utan leker HELT upptagen med sina badleksaker! 😀
Sen blev de att göra lite middag, kollade vad som fanns hemma och bestämde mig för att göra gulaschsoppa för FÖRSTA gången! Men jädrans i helskotta, de bara piiiiiip i munnen! 😀 Top fem enligt Linus, och då måste ja ju stoltsera mig själv lite o skryta om att ja gör rätt go mat! ;D Så den fick helt klart ett bra betyg!
Blev att steka lite pannkakor till mina hjärtan. Jag själv föråt mig på grytan, så fick inte ner någon. Men Wilja och Linus smaskade på bra! 😀
Så nu har han både soppa & pannkaka till matlåda imorgon! 😀 han är glad, jag är glad.
Nu blir det att: VILA.
Känns som jag har varit igång från morgon till kväll! Så kolla på lite Greys nu och sen soffläge ännu mer. Träning blir det för hjärtat, och jag ska försöka få wilja att varva ner en sväng!
Till soppan behöver du:
- Ryggbiff eller grytbitar, vilket jag använde idag.
- 4 st potatisar
- 2 st gula lökar
- 1 st paprika
- 1 st vitlök
- 3 msk tomatpuré
- 1 l vatten
- 2 tärningar oxbuljong
- Cayenne peppar, peppar, salt.
Bryn de hackade köttet i en kastrull, tillsätt sedan hackad lök och paprikan! låt stå och puttra en stund. Blanda i tomatpurén och kryddorna, ställ åt sidan.
Koka upp vattnet och tillsätt buljongen. Häll i hälften av vattnet i grytan och koka i 20 minuter.
Tillsätt sedan potatisen som är hackad i bitar, och resten av buljongen. Koka yttligare 30 minuter!Servera med en klick creimfresh, HUR gott som helst.
ååh min favorit soppa 😀
ååh min favorit soppa 😀
Mums vad gott det såg ut! 🙂 Vill också lära mig göra soppa, jag får aldrig till det så det blir riktigt smakrikt och gott. Får öva lite mer, haha.
Mums vad gott det såg ut! 🙂 Vill också lära mig göra soppa, jag får aldrig till det så det blir riktigt smakrikt och gott. Får öva lite mer, haha.