PATRICIA- Mamma till tre små!

Han är redan fixerad lilleman.


I morse så gjorde jag och (lilla) magen oss redo för att ta oss ner till BVC samt MVC! Både jag och Novalie hade kontroll ♥ Vi startade med mig. Lillebrors hjärta slår jätte fint, och magen trots att den krymt växer på precis som den ska för denna vecka! SF måttet är 29, och jag ligger helt på den normala kurvan. Så den går ju högt upp, även om magen inte är så putande. Lillebror överraskade mig även med att vara helt fixerad.. Hon försökte rucka på huvudet, men nope. Han ligger där han ligger, de förklarar varför det ilar mellan mina ben något så fasligt stundvis. Där ska han gro ett par veckor till och växa fast, alltså aj.

För Novalie så gick det också bra! En mer än ok stämpel i rumpan och jag känner mig lite stolt över vår tjej. Hon ritar huvudfotingar som aldrig förr, och tanten sa de: oj, de där kollar vi kring 4 års ålder! hon pratar på, hoppar på ett ben, och har väldigt fin finmotorik som hon kallade det. Lämnade sedan skrutt på förskolan! Var lite konstigt att Mamma lämnade, det var ett tag sedan. Så hon var lite velig. Speciellt efter att hon fick vara hemma i går, så hon försökte med det också.

Tre graviditeter har min kropp nu gått igenom, och summan av kardemumman är ju att ingen är sig den andra lik! MEN, min kropp följer samma spår på ett ungefär. Vikten är ju identiskt nästan, har gått upp 13 kg hittills, trots det hade jag gått upp 6 kg med Wilja bara, och 19 kg med Novalie. Ja ni läser själva, vägde som mest från start med Wilja, men jag har legat på samma vikt hela vägen sen! och likaså på förlossningarna, vägt lika mycket på båda. Så ska bli spännande om min kropp följer desamma nu! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats