PATRICIA- Mamma till tre små!

Större i vecka 25 än nu.


När man ser dessa två bilder bredvid varandra så skulle man ju kunna tro att jag skrivit fel vecka, på fel bild. Men det har jag faktiskt inte haha! Jag har ju från ingenstans känt mig så liten om magen sista tiden, och ja. Det har ju ilat något enormt mellan benen, efter jag låg inlagd så fick jag ju veta att han ligger väldigt långt mer! och tro jag det, känns som han ska ploppa ur när som. Även om jag har på känn med min tur nu efter bricanyl och allt att han stannar två veckor över bf 😉
Magen har verkligen krymt något enormt, och de syns på alla de senaste bilderna jag tagit! var större i vecka 20 än vad jag är nu. Jag har iallafall växt något på bredden! haha.

Snart så kommer det förmodligen säga poff igen och magen kommer explodera, de är ju en enorm tillväxt period nu ett par veckor fram ♥
Men tycker ändå de är roligt att se, mitt gravid collage kommer ju se knäppt ut under ett par veckor kan man ju minst sagt säga!
Hade jag inte fått veta att han låg perfekt på sin kurva, så hade jag faktiskt oroat mig lite! Men han växer på, precis som han ska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats