PATRICIA- Mamma till tre små!

29 september 2009

Träffade Simon efter en riktigt jobbig vår, kändes som jag va på flykt, från allt. Och ville inte stoppa tiden och inse vilka problem jag satt i. Trasslat in mig själv, och vågade inte konfrotera dom, jag va ledsen, men istället för att verkligen få vara det så tröck jag undan dom. Vilket kom senare, med tiden, som nu. När jag mår bra finns det tid för tankar, önskar att jag kunde ha tagit dom tidigare.
Iallafall, jag och mimmi hade kommit hem från våran Greklandsresa! Jag mådde bättre, va tillbaka i Stockholm, skulle vara singlar hela sommaren och bara vara! 🙂
Så en Onsdag innan hennes student så bestämmer vi oss för att ta på oss klackarna och gå ut i stora staden.

Går förbi Berns, skulle träffa Tedde, en kompis vi mötte i Thailand! så vi gick till bistro, satte oss och blev serverade av herr underbara vän. Under tiden så ser vi två killar som glor, då menar jag GLOR på uteserveringen på Berns! vi skrattar lite, kollar dit och tänker inte så mycket mer på det.
Klockan började ticka och vi tänkte bege oss mot Village, men vi va ju ändå utanför Berns, då kunde vi lika gärna gå in där istället, skulle bara ta några drinkar.

10 sekunder efter vi beställt in våra mojitos så kommer det två nya drinkar fram på bordet?! frågade servitören vart dom kom ifrån, och han log, nickade bort mot baren där S och H satt. Vi satt och tveka om vi skulle gå fram, tillslut sa jag, artig som ja är: vi måste iallafall tacka för drinkarna, sen kan vi gå! 🙂

Meen.. Vi stannade kvar, satte oss ner och börja prata! såg på Simon, och de va bra nått där. Han gick på toa, och ja passade även på att gå också, inge mer med det. När ja va klar så gick ja ut (notera att ja bättra på sminket + kö). Men han stod kvar?! gick fram, tog hans ansikte mellan händerna och kysste honom. Kollade försiktigt upp, lite generad. Sen tog han tag i mig igen och kysste mig ännu hårdare, då va ja fast.

Sen stannade han hos mig i tre nätter efter det! på morgonen blev de hemlagadkebab å stighelmer som erbjöds på TV. ’Vi tar de en annan dag’ blev mottot! Och ja kan säga det, må detta vara ett snabbt beslut, men ingen kan få varken mig eller Simon att ändra oss! jag kunde inte önskat mig nått bättre. Det känns som jag känt honom i hela mitt liv, och för en gångs skull känns det riktigt på riktigt, är ni med? för oss båda två!! 🙂

Så den 14-07-09 fick vi beskedet, vi ska bli föräldrar! <3 och kunde aldrig blivit lyckligare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats