PATRICIA- Mamma till tre små!

Älskade lilla groda.

I morse när jag vaknade så bara ropade jag ÄLSKLIIIIIING, Linus fick komma in, lägga handen på lilla bulan på magen och jag ville fånga den på kort.
Herregud, oavsett om det är 1 eller 3 gången man är med om de, så är det precis samma känsla som första! lyckoruset i hela kroppen, när man verkligen börjar känna att de är något där inne och inte bara en uppsvälld buk. I Lördags så var jag nästan helt hundra på att jag kände något splatter där inne, men tänkte sen.. ”de var nog inte det”, i förrigår så var de lite tydligare rörelser! inte en buff eller så, men att det garanterat var något som rörde på sig som inte var tarmarna.
Nu väntar jag bara med spänning tills den dagen man verkligen känner den lilla grodan på riktigt ♥ Det kändes så verkligt i morse, att den verkligen låg på en sida. Börjar fundera på om jag bär ett litet föl i min mage, haha! de kan inte vara en bebis liksom, så här tydligt har man inte sätt utanpå magen förr.
Då kanske det har kommit i vecka 15, nu är jag bara i 12 på Lördag. Åh gud, allt går fortare och känns så mer tydligt den här gången.
Men de är väl så, tredje gången gillt. Gud vad vi är förväntansfulla på att känna dig böka där inne i 6 månader till innan du kommer till oss älskade groda.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Åhh. HUR mysigt verkar inte det där då..? Önskar er all lycka. Kan tänka mig att det är ett extra pirr i magen när man känner de första rörelserna. Börjar verkligen längta jag… Har dock varken förutsättningarna eller planerna för att skaffa barn än, men längtan och drömmarna finns. Men det blir väl när det blir, ska bli roligt att få följa er resa igen. Kram

stats