PATRICIA- Mamma till tre små!

2000 followers på instagram!

Innan klockan slog 09 så var ögonen öppnande, och dagen fick starta med tre liter vatten och en iskall dusch för att piggna på oss! Vi gjorde oss i ordning för att äta lite frukost ♥ De blev en morgonkaffe och en briesmörgås. Mums! åkte sedan hem från Sköndal, Linus och Novalie kom och mötte mig vid pendeln. Åt lite lunch tillsammans innan vi handlade lite mys inför i kväll. Linus är nämligen på lite killkväll i Norrtälje, så det är jag och lillan precis hela dagen! och vi ska bara mysa och inte göra något annat alls. Vi har vitaminboostat här hemma, jag har duschat och tagit på mig lite nya fina underkläder (de känns alltid bättre när man är ruskigt trött) haha! Vi tog även en liten promenad för att få lite luft i blåsten! Hoppas på bättre väder i morgon så jag och lillsmulan får åka ner till badet och mysa!

Och i morse så firade jag också 2000 följare på min instagram!
Det har blivit så på sista tiden att insta tar över allt, både facebook och bloggen. Och de är där jag är som mest aktiv med bilder och text just nu. Så känner ni att det ekar tomt här emellanåt så finns jag också att hitta där på: mammasangel  ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats